Caravista acull, la presentació de la Guia Gourmand 2021 i els seus reconeixements

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

210521PresentacióGuiaGourmand21Premiats


Distincions per a Mateu Blanch, Raimat, Finca Prats Hotel, L’Original i Ferran Cerro Restaurnat

El restaurant Caravista de Lleida ha acollit avui la presentació de la Guia Gourmand 2021 i l’entrega dels seus premis anuals; en una edició que ha comptat amb tres guardonats lleidatans. Així l’amfitrió de la trobada, Mateu Blanch de Caravista ha estat reconegut com a Xef de l’any 2021; Raimat, Cellers de l’any 2021; i Finca Prats Hotel Golf & Spa, Hotel de l’any 2021. Les altres dues distincions s’ha quedat a comarques tarragonines amb L’Original “Experiències gastronòmiques”, de Cambrils com a Restaurant de l’any 2021; i Ferran Carro Restaurant de Reus com a Restaurant Revelació 2021.

L’acte ha comptat amb la presentació de Xixo Castaño, xef del restaurant Malena reconegut amb una estrella Michelin; la salutació institucional de Paca Cerdà, 7è tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida.

La “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització del periodista tarragoní Fèlix Llovell, en versió digital www.Guíagourmand.cat ofereix la informació i eines tan útils com la geolocalització de l’usuari o el filtratge dels diferents establiments, restaurants i hotels, per tal d’accedir amb més precisió i velocitat les recerques desitjades. “La guia incorpora els uns 500 restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès gastronòmic i turístic, incloent-hi també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Costa Blava francesa, Mònaco, París i Selva Negra”, segons expliquen els responsables de la guia.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats