Gvtarra i Marta Verona s’uneixen per a fomentar el consum de verdures

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

Marta-Gvtarra2

Marta Verona, guanyadora de la sisena edició de MASTERCHEF, llança a les seves
xarxes el concurs “21 dies menjant verdures” amb el patrocini de Gvtarra

Marta Verona i Gvtarra llancen el repte i concurs “21 días comiendo verduras”, una iniciativa que té com a objectiu fomentar el consum de verdures i la dieta saludable entre els espanyols. 21 dies és el termini que es considera necessari per a modificar una conducta o adoptar nous hàbits, per això el concurs té exactament aquesta durada. Per participar només cal seguir les instruccions de la publicació de la Marta i compartir en stories receptes amb verdures etiquetades amb el hashtag #NoComasComoUnZombie, també títol del primer llibre de la televisiva cuinera.

Així, la guanyadora de MasterChef6 (@martamchef6) anima a la seva comunitat d’Instagram a compartir en aquesta xarxa social tot tipus de plats amb verdures fins al proper dia 6 de juny. Gvtarra per la seva banda, s’encarrega de motivar la participació i la vida sana amb un premi de luxe: un cap de setmana a Navarra, terra de verdures, que inclou la visita als camps i instal·lacions de @gvtarra de la mà de Marta i un showcooking al seu costat.

A més d’una excel·lent cuinera, com va demostrar proclamant-se guanyadora de la sisena edició del popular programa de televisió MASTERCHEF, Marta Verona és dietista-nutricionista per la Universitat Complutense de Madrid i col·laboradora de La Hora de la 1, on aconsella sobre els productes veritablement saludables i desmunta mites alimentaris i eslògans de màrqueting que ens fan menjar pitjor. El passat mes de febrer va publicar el llibre “No comas como un zombi” (HarperCollins Ibèrica) en el qual ofereix algunes claus per començar un canvi d’hàbits en
la nostra alimentació així com algunes receptes saludables.

Des de juny de 2020 Marta Verona col·labora amb Gvtarra donant a conèixer des
les seves xarxes socials receptes i trucs elaborades amb els productes de Gvtarra per
fomentar el consum de verdures i vida saludable. A més, el passat mes d’abril
la televisiva nutricionista va visitar els camps i la fàbrica de Gvtarra des d’on
va oferir un showcooking de verdures amb motiu de les Jornades de l’Exaltació de
les Verdures de Tudela.


Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats