Bargosa promociona un forn que fuma i pasteuritzaBargosa promociona un horno que fuma y pasteuriza

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El xef del restaurant El Jardí d’Alguaire, Josep Bargosa, cuiner “ambaixador” dels forns Angelo Po, va participar un any més en la mostra gastronòmica de Santiago de Compostela presentant les possibilitats d’una nova versió de forn que facilitat el fumat i pasteuritzat dels aliments.
Els visitants d’aquest espai de Rosareiro, distribuïdor d’Angelo Po, podien gaudir de formatges i olis fumats i apreciar les utilitats d’aquest forn.
Bargosa explicà que el pasteuritzat es podia treballar entre 65º i 90ºC, segons els tipus de producte i volum d’aquest; mentre que en el cas del fumat, els peixos, carns, formatges o verdures es treballen entre 90º i 100ºC de temperatura.El chef del restaurante El Jardí de Alguaire, Josep Bargosa, cocinero “embajador” de los hornos Angelo Po, participó un año más en la muestra gastronómica de Santiago de Compostela presentando las posibilidades de una nueva versión de horno que facilitado el ahumado y pasteurizado de los alimentos.
Los visitantes de este espacio de Rosareiro, distribuidor de Angelo Po, podían disfrutar de quesos y aceites ahumados y apreciar las utilidades de este horno.
Bargosa explicó que el pasteurizado se podía trabajar entre 65º y 90ºC, según los tipos de producto y volumen de éste; mientras que en el caso del ahumado, los pescados, carnes, quesos o verduras se trabajan entre 90º y 100ºC de temperatura.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats