Tour gastronòmic de Lo Tall a GalíciaTour gastronómico de Lo Tall a Galicia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Societat Gastronòmica Lo Tall va organitzar els passats dies 20, 21 i 22 de febrer, una sortida gastronòmica a Galícia amb motiu del Fòrum Gastronòmic de Santiago de Compostela. Durant aquests tres dies, mitja dotzena dels socis d’aquesta entitat lleidatana van conèixer la cuina de Marcelo Tejedor (Casa Marcelo de Santiago) i Eduardo Pardo (Domus-Casa Pardo de A Coruña). A més, els lleidatans també van aprofitar l’estada en terres gallegues per tastar i degustar vins del país (Albariño, Godello, Ribeiro…) o els formatges de les quatre denominacions d’origen protegides de Galícia: Tetilla, Cebreiro, San Simón i Arzúa Ulloa.
Durant el dia en que van visitar el Fòrum, els membres de Lo Tall també van aprofitar per saludar Ferran Adrià, que va fer una ponència sobre el menú del passat any a El Bulli.
Al Forum Gastronòmic també van participar en diferents activitats com les ponències de cuina dels grup de xefs Cuines del Vent de l’Empordà; la Xicoia dels Pallars; o la que van oferir el cuiner lleidatà Josep Bargosa (Jardí d’Alguaire) i mestres de l’Escola d’Hosteleria d’Ourense a l’espai ferial de Rosareiro, distribuïdor d’Angelo Po.La Sociedad Gastronómica Lo Tall organizó los pasados días 20, 21 y 22 de febrero, una salida gastronómica en Galicia con motivo del Foro Gastronómico de Santiago de Compostela. Durante estos tres días, media docena de los socios de esta entidad leridana conocieron la cocina de Marcelo Tejedor (Casa Marcelo de Santiago) y Eduardo Pardo (Domus-Casa Pardo de A Coruña). Además, los leridanos también aprovecharon la estancia en tierras gallegas para probar y degustar vinos del país (Albariño, Godello, Ribeiro…) o los quesos de las cuatro denominaciones de origen protegidas de Galicia: Tetilla, Cebreiro, San Simón y Arzúa Ulloa.
Durante el día en que visitaron el Forum, los miembros de Lo Tall también aprovecharon para saludar Ferran Adrià, que hizo una ponencia sobre el menú del pasado año a El Bulli.
Al Forum Gastronómico también participaron en diferentes actividades como las ponencias de cocina de los grupos de chefs Cuines del Vent del Empordà; la Xicoia de los Pallars; o la que ofrecieron el cocinero leridano Josep Bargosa (Jardí de Alguaire) y maestros de la Escuela de Hosteleria de Ourense en el espacio ferial de Rosareiro, distribuidor de Angelo Po.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats