[:ca]Antoni Rúbies marida gintònics amb foie, pop, vedella i xocolata[:es]Antoni Rúbies marida gintonics con foie, pulpo, ternera y chocolate[:en]Antoni Rúbies pairs gintonics with foie, octopus, veal and chocolate[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

171103AntoniRubies

[:ca]El foie d’oca, el pop, la terrina de vedella i el formatge amb xocolata són els ingredients protagonistes de l’actual edició de Gin Pairing (maridatges amb gintònics) que ha preparat el xef Antonio Rúbies per a les nits de divendres i dissabte del mes de novembre a la seva arrosseria d’Artesa de Lleida.

Així, en Rúbies ha preparat una proposta gastronòmica que s’obrirà amb l’entrant de Gelatina d’oca amb foie-gras i tòfona. Una gelatina freda clarificada d’ànec, amb cítrics i poma àcida, que se serveix en torradetes de panses i nous, juntament amb el foie-gras. El greix de l’ànec, amb l’acidesa del cítric i la poma, mariden amb un punt picant i especiat del combinat de la ginebra holandesa Sloaner’s i la tònica prèmium Ginger Beer & Chile Schweppes. El Pop roquer amb all cremat, maridat també amb el primer combinat, és la proposta marinera d’aquest menú.

La Terrina de vedella amb figues al pebre de Jamaica –una carn sense os cuinada a baixa temperatura, amb figues i una suau salsa de pebre de Jamaica– es marida amb un segon gintònic de la ginebra alemanya Monkey 47 i una tònica Premium Schweppes. Un plat principal que casa amb una ginebra que destil·la 47 botànics diferents, la major part de la zona de la Selva Negra alemana.

A l’hora de les postres, el xef Antoni Rúbies casa un Pastís de formatge, xocolata blanca, te Matcha i el seu gelat, amb un tercer gintònic de Beefeater 24 i la nova tònica Schweppes Matcha.

Per accedir als sopars de maridatge, a un preu de 29 euros, cal reservar prèviament i donar-se pressa, ja que les places s’esgoten molt ràpidament. “Pel restaurant més que un negoci, aquests sopars són una activitat diferent amb la qual agrair la fidelitat dels nostres clients que cada any ens fan costat en aquestes jornades”, explica Rúbies.


[:es]El foie de oca, el pulpo, la terrina de ternera y el queso con chocolate son los ingredientes protagonistas de la actual edición de Gin pairing (maridajes con gintonics) que ha preparado el chef Antonio Rúbies para las noches del viernes y sábado del mes de noviembre en su arrocería de Artesa de Lleida.

Así, Rúbies ha preparado una propuesta gastronómica que abrirá con el entrante de Gelatina de oca con foie-gras y trufa. Una gelatina fría clarificada de pato, con cítricos y manzana ácida, que se sirve en tostaditas de pasas y nueces, junto con el foie-gras. La grasa del pato, con la acidez del cítrico y la manzana, maridan con un punto picante y especiado del combinado de la ginebra holandesa Sloaner’s la tónica premium Ginger Beer & Chile Schweppes. El Pulpo roca con ajo quemado, casado también con el primer combinado, es la propuesta marinera de este menú.

La Terrina de ternera con higos a la pimienta de Jamaica -una carne sin hueso cocinada a baja temperatura, con higos y una suave salsa de pimienta de Jamaica- se casa con un segundo gin tonic de la ginebra alemana Monkey 47 y una tónica Premium Schweppes. Un plato principal que casa con una ginebra que destila 47 botánicos diferentes, la mayor parte de la zona de la Selva Negra alemana.

A la hora de los postres, el chef Antoni Rúbies casa una Tarta de queso, chocolate blanco, té Matcha y su helado, con un tercer gin tonic de Beefeater 24 y la nueva tónica Schweppes Matcha.

Para acceder a las cenas de maridaje, a un precio de 29 euros, hay que reservar previamente y darse prisa, ya que las plazas se agotan muy rápidamente. “Para el restaurante más que un negocio, estas cenas son una actividad diferente con la que agradecer la fidelidad de nuestros clientes que cada año nos apoyan en estas jornadas”, explica Rúbies.

[:en]Goose foie gras, octopus, beef terrine and chocolate cheese are the ingredients that are the main characters of the current edition of Gin Pairing (pairings with gyna), prepared by chef Antonio Rúbies for Friday and Saturday evenings on November in his restaurant in Artesa de Lleida.

Thus, Rúbies has prepared a gastronomic offer that will open with the entree of Gelatina d’oca with foie gras and truffle. A light chocolate frosted jelly with citrus and acidic apple, served in toast with raisins and walnuts, along with foie gras. The duck fat, with the citric acidity and the apple paires with a spicy and spicy point of the combined of the Dutch gin Sloaner’s and the nominee Ginger Beer & Chile Schweppes. The rock octopus with garlic cream paired also with the first one, is the seafood proposal for this menu.

The Veal Terrine with figs in Jamaica pepper -an unheated cooked beef at low temperature, with figs and a soft Jamaican pepper sauce -is paired to a second gin tonic from the German gin Monkey 47 and a tonic premium Schweppes. A main dish that paires with a gin that distills 47 different botanists, most of the area of ​​the German Black Forest.

At dessert time, chef Antoni Rúbies hosts a Cheesecake, white chocolate, Matcha tea and ice cream, with a third gynahouse from Beefeater 24 and the newly named Schweppes Matcha.

To attend pairing dinners, at a price of 29 euros, you need to make a reservation and hurry up, as the seats run out very quickly. “For the restaurant, more than a business, these dinners are a different activity with which to thank the loyalty of our customers that every year make us support these days,” explains Rúbies.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats