[:ca]Nits Gastronòmiques del Museu de Lleida[:es]Noches gastronómicas del Museo de Lleida[:en]Gastronomic Nights of the Museum of Lleida[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

171102CaneloPollastre

[:ca]El Museu de Lleida celebra aquest vespre les Nits Gastronòmiques que aquest 2017 estan dedicades a la cuina d’aprofitament dels aliments en el marc de l’exposició “Fams i abundàncies”.

Paté d’anxoves a l’estil Garum, maridat amb el Siós Pla de Lladoner de Costers del Sió; Degustació de pans especiats amb sopa sòlida de la Pia Almoina; i Trinxat de patata amb cansalada, casat amb Siós Les Creus; són els aperitius que els participants d’aquest any gaudeixen durant la visita al Museu i la mostra dedicada a l’alimentació. Una vegada finalitza el recorregut, el sopar es completa amb les tapes: Caragols amb samfaina; Bacallà amb mel i espinacs; Canaló de pollastre i degustació de tupina de porc. A les postres, Moniato amb canella i Crema dolça de castanyes.

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida cuina i servei el menú de l’activitat; Costers del Sió aporta els vins; i Rafa Gimena de Como Pomona comenta els plats.

[:es]El Museo de Lleida celebra esta tarde las Noches Gastronómicas que este 2017 están dedicadas a la cocina de aprovechamiento de los alimentos en el marco de la exposición “Hambrunas y abundancias”.

Paté de anchoas al estilo Garum, casado con el Siós Pla de Lladoner de Costers del Sió; Degustación de panes especiados con sopa sólida de la Pia Almoina; y Trinxat de patata con tocino, casado con Siós Les Creus; son los aperitivos que los participantes de este año disfrutan durante la visita al Museo y la muestra dedicada a la alimentación. Una vez finalizo el recorrido, la cena se completa con las tapas: Caracoles con pisto; Bacalao con miel y espinacas; Canalón de pollo y degustación de tupina de cerdo. En los postres, Boniato con canela y Crema dulce de castañas.

La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida cocina y sirve el menú de la actividad; Costers del Sió aporta los vinos; y Rafa Gimena de Como Pomona comenta los platos.

[:en]The Museu de Lleida celebrates this evening its Gastronomy Nights that this 2017 are devoted to the cuisine of food use in the framework of the exhibition “Fams and abundances.”

Garum style anchovy pate paired to Siós Pla de Lladoner from Costers del Sió; Tasting of spiced bread with a solid soup of the Pia Almoina; Trinxat de patata with bacon paired to Siós Les Creus; these are the appetizers that this year’s participants will enjoy during the visit to the Museum and the exhibition dedicated to food. Once the tour is over, dinner is completed with some tapas: Snails with rye; Cod with honey and spinach; Chicken gutter and tupin pork tasting. As dessert, Moniato with cinnamon and sweet chestnut Cream.

The Hotel and Tourism School of Lleida cooks and serves the menu of the activity; Costers del Sió brings the wines; and Rafa Gimena from Como Pomona comments the dishes.

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats