[:ca]Tastavins de Juneda recapta 700 euros[:es]Tastavins de Juneda recauda 700 euros[:en]Tastavins from Juneda collects 700 euros[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

171109juneda

[:ca]L’Associació Tastavins de Juneda va recaptar el divendres, dia 3 de novembre, un total de 700 euros amb un tast popular organitzat per donar suport al projecte del vi solidari que estan elaborant Lagravera d’Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles i Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau. Els cellers promotors d’aquest vi solidari, també van col·laborar amb el tast aportant un vi de cada productor.

Sara Jové de Mas Blanch i Jové va comentar el Saó Blanc 2016 (Macabeu i Garnatxa blanca); Sergi Garcia de Lagravera va explicar el vi Natural 2016 (Garnatxa negra); mentre que Núria Bigorra de Terrer de Pallars va dirigir el tast de Cinca de Tremp Negre 2015 (Cabernet Sauvignon, Merlot, Ull de Llebre). Como Pomona i Casa Badio també formen part de projecte de vi solidari.

[:es]La Asociación Tastavins de Juneda recaudó el viernes, día 3 de noviembre, un total de 700 euros con una cata popular organizada para apoyar el proyecto del vino solidario que están elaborando Lagravera de Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles y Terrer de Pallars de Figuerola de Orcau. Las bodegas promotoras de este vino solidario, también colaboraron con la cata aportando un vino de cada productor.

Sara Jové de Mas Blanch i Jové comentó el Saó Blanc 2016 (Macabeo y Garnacha blanca); Sergi Garcia de Lagravera explicó el vino Natural 2016 (Garnacha negra); mientras que Nuria Bigorra de Terrer de Pallars dirigió la cata de Cinca de Tremp Negro 2015 (Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo). Como Pomona y Casa Badio también forman parte del proyecto de vino solidario.

[:en]The Tastavins Association in Juneda collected on Friday, November 3, a total of 700 euros with a popular tasting organized to support the solidarity wine project being developed by Lagravera from Alfarràs, Mas Blanch i Jové from la Pobla de Cérvoles i Terrer de Pallars from Figuerola d’Orcau. The wineries promoting this solidarity wine also collaborated with the tasting contributing a wine from each producer.

Sara Jové from Mas Blanch i Jové commented on Saó Blanc 2016 (Macabeu and White Grenache); Sergi Garcia from Lagravera explained the Natural 2016 wine (Garnacha negra); while Núria Bigorra from Terrer de Pallars directed the tasting of Cinca de Tremp Negre 2015 (Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo). Como Pomona and Casa Badio are also part from this solidarity wine project.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats