[:ca]Antoni Rubies inaugura la 5a edició dels sopars de maridatge amb gintònics[:es]Antoni Rubies inaugura la 5a edición de las cenas de maridaje con gintonics[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

181105rubies

[:ca]A l’Arrosseria d’Artesa de Lleida les nits dels divendres i dissabte de novembre

El xef Antoni Rubies va presentar ahir divendres, dia 2 de novembre, la cinquena edició dels sopars de maridatge amb gintònics que se celebraran les nits del cap de setmana del mes de novembre (divendres i dissabtes). La vetllada d’inauguració d’aquestes cinquenes jornades va comptar amb uns 40 comensals i va estar amenitzada per un cocteler Schweppes, marca col·laboradora de la mostra gastronòmica.

Rubies ofereix en aquesta edició 2018 un menú on els gintònics maridaran amb tres plats diferents de peix i unes postres en una proposta singular que, en aquesta ocasió, té com a ginebres protagonistes la Gin Brockmans Premium, la Gin Nordés i la Gin Plymouth. Pel que fa al menú, la proposta de Rubies passa per un “Cebiche de gambes, flor de loto i gelée de gintònic”, “Tàrtar de tonyina Balfegó amb guacamole” (versió Flor de Lis anys 2000) i “Arròs de pop roquer, all negre, plàncton i salicòrnia”. Les postres, “Torrija de brioix amb crema de fruits vermells i gelat de carabassa rostida”.

La primera és una ginebra, la Gin Brockmans Premium, amb quatre destil·lacions que dóna lloca a una ginebra sofisticada, atrevida i elegant. Rubies ens ofereix el maridatge d’aquest destil·lat combinat amb tònica prèmium llima amb els plats del “cebiche” i el tàrtar de gambes. La segona, la Gin Nordés és una ginebra d’origen gallec amb notes fresques i afruitades, amb aroma retro nasal a llorer i ginebre; i el xef l’ha escollit, amb la mateixa tònica de llima, per l’arròs de pop. Finalment, la Gin Plymouth té una destil·lació tradicional que dóna lloc a un producte net, amb cos, suau i amb un lleuger aroma de ginebre. Aquesta darrera ginebra, amb la tònica prèmium d’hibiscos es casa amb la dolça torrada de santa Teresa.

Els sopars de maridatge amb gintònic tindran lloc a l’Arrosseria Antoni Rubies d’Artesa de Lleida tots els divendres i dissabte fins al 24 de novembre.

 

 [:es]En la Arrocería de Artesa de Lleida las noches de los viernes y sábado de noviembre

El chef Antonio Rubies presentó ayer viernes, día 2 de noviembre, la quinta edición de las cenas de maridaje con gintonics que se celebrarán las noches del fin de semana del mes de noviembre (viernes y sábados).

 

La velada de inauguración de estas quintas jornadas contó con unos 40 comensales y estuvo amenizada por un coctelero Schweppes, marca colaboradora de la muestra gastronómica.

Rubies ofrece en esta edición 2018 un menú donde los gintonics maridarán con tres platos diferentes de pescado y un postre en una propuesta singular que, en esta ocasión, tiene como ginebras protagonistas la Gin Brockman Premium, la Gin Nordés y la Gin Plymouth. En cuanto al menú, la propuesta de Rubies pasa por un “Cebiche de gambas, flor de loto y gelée de gintónic”, “Tartar de atún Balfegó con guacamole” (versión Flor de Lis años 2000) y “Arroz de pulpo de roca, ajo negro, plancton y salicornia”. Los postres, “Torrija de brioche con crema de frutos rojos y helado de calabaza asada”.

La primera es una ginebra, la Gin Brockman Premium, con cuatro destilaciones que da lugar a una ginebra sofisticada, atrevida y elegante. Rubies nos ofrece el maridaje de este destilado combinado con tónica premium lima con los platos del “cebiche” y el tartar de gambas. La segunda, la Gin Nordés es una ginebra de origen gallego con notas frescas y afrutadas, con aroma retro nasal a laurel y enebro; y el chef la ha escogido, con la misma tónica de lima, para el arroz de pulpo. Finalmente, la Gin Plymouth tiene una destilación tradicional que da lugar a un producto limpio, con cuerpo, suave y con un ligero aroma de enebro. Esta última ginebra, con la tónica premium de hibisco casa con la torrija.

Las cenas de maridaje con gintonics tendrán lugar en el Arrocería Antoni Rubies de Artesa de Lleida todos los viernes y sábado hasta el 24 de noviembre.

 

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats