Anem de Tapes tanca la sisena edició aquest cap de setmanaAnem de Tapes cierra la sexta edición este fin de semana

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La sisena edició de la popular ruta Anem de Tapes? que organitza la Federació d’Hostaleria de Lleida, amb la participació de 38 restaurants i bars, finalitza aquest diumenge, dia 27 d’abril. La promoció es materialitza amb una variada oferta de tapes i beguda a un preu únic de 2,50 euros. Els clients més participatius, poden gaudir de tapes de franc només per segellar les consumicions acumulades al Mapatapa que es pot descarregar al web www.movimenth.com o sol·licitar als establiments participants i en
alguns punts de la ciutat de Lleida. Els establiments participants en la singular oferta són: Blanc i Negre, Cal Kim, Cal Nenet, Can Rúbies, Click Menú, Comba, Cristal, Delilleida, El Cafè dels Artistes, El Tram del Nastasi, Galaxia, Galindo, Gilda, Iruña II, It…food&drink, Johanna’s, La Bàmbola, La Canonja, La Fonda del Nastasi, La Masia, L’Antiquari Tapes, L’Escala, Llar del Poble, Llobregat, Lo Marraco, Louisiana Cafè, Mamilú, Marisqueria Bellera, Mr. Nyam Nyam, Nelson, Paris, Piñana, Piscines de Puigverd, Topkapi, TQ Food and Coffe, Txema, Oasis: la cocina de Carmen i Zacaris Coffee Room.
La sexta edición de la popular ruta Anem de Tapes ? que organiza la Federación de Hostelería de Lleida, con la participación de 38 restaurantes y bares, finaliza este domingo, día 27 de abril. La promoción se materializa con una variada oferta de tapas y bebida a un precio único de 2,50 euros. Los clientes más participativos pueden disfrutar de tapas gratis sólo para sellar las consumiciones acumuladas al Mapatapa que se puede descargar en la web www.movimenth.com o solicitar a los establecimientos participantes y en algunos puntos de la ciudad de Lleida. Los establecimientos participantes en la singular oferta son: Blanc i Negre, Cal Kim, Cal Nenet, Can Rúbies, Click Menú, Comba, Cristal, Delilleida, El Cafè dels Artistes, El Tram del Nastasi, Galaxia, Galindo, Gilda, Iruña II, It…food&drink, Johanna’s, La Bàmbola, La Canonja, La Fonda del Nastasi, La Masia, L’Antiquari Tapes, L’Escala, Llar del Poble, Llobregat, Lo Marraco, Louisiana Cafè, Mamilú, Marisqueria Bellera, Mr. Nyam Nyam, Nelson, Paris, Piñana, Piscines de Puigverd, Topkapi, TQ Food and Coffe, Txema, Oasis: la cocina de Carmen i Zacaris Coffee Room.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats