Alguaire i Balaguer tanquen els maridatges de Bombolles de LleidaAlguarie y Balaguer cierran los maridajes de Bombolles de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els restaurants El Jardí d’Alguaire i Cal Xirricló de Balaguer, els dies 24 i 26 de juliol, van ser les darreres etapes de la campanya de promoció d’estiu de Bombolles de Lleida.
A Alguaire, l’equip de Josep Gómez Bargosa va obrir el maridatge amb un aperitiu a la terrassa. A taula, el sopar va tenir un doble maridatge amb vi escumós i un pa diferent per cada plat. Pel que fa al sopar de Cal Xirricló, Les propostes de Gabriel Jové van destacar pels plats de cuina de fusió. Ambdós sopars de maridatge van tancar un periple de promoció que es va iniciar al mes de juny a La Llotja de Lleida amb un tast comentat per Toni Lara –Millor Sommelier 2013– i que va seguir per terres basques i lleidatanes amb maridatges a la Unión Artesana de Sant Sebastià i amb un sopar benèfic a l’Àntic Mercat Municipal de Tàrrega. Analec, Castell del Remei, Cercavins, Costers del Sió, Olivera i Raimat són els sis cellers lleidatans que fan escumós amb DO Cava o DO Costers del Segre i participen en la campanya Bombolles de Lleida promoguda per la consultoria gastronòmica Como Pomona que té el suport de la Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre.Los restaurantes El Jardí d’Alguaire y Cal Xirricló de Balaguer, los días 24 y 26 de julio, fueron las últimas etapas de la campaña de promoción de verano de Bombolles de Lleida. En Alguaire, el equipo de José Gómez Bargosa abrió el maridaje con un aperitivo en la terraza. En la mesa, la cena tuvo un doble maridaje con vino espumoso y un pan diferente para cada plato. En cuanto a la cena de Cal Xirricló, las propuestas de Gabriel Jové destacaron por los platos de cocina de fusión. Ambas cenas de maridaje cerraron un periplo de promoción que se inició en el mes de junio en La Llotja de Lleida con una cata comentada por Toni Lara-Mejor Sumiller 2013 – y que siguió por tierras vascas y leridanas con maridajes en la Unión Artesana de San Sebastián y con una cena benéfica en el Antiguo Mercado Municipal de Tàrrega. Analec, Castell del Remei, Cercavins, Costers del Sió, Olivera y Raimat son las seis bodegas leridanas que hacen espumoso con DO Cava o DO Costers del Segre y participan en la campaña Bombolles de Lleida promovida por la consultoría gastronómica ComoPomona que tiene el apoyo de la Ruta del Vino de Lleida y la DO Costers del Segre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats