Vi, música i poesia a la Nit dels Estels de Mas Blanch i JovéVino, música y poesía en la Nit dels Estels de Mas Blanc i Jové

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El Celler Mas Blanch i Jové i la casa rural Cal Pastor organitzen aquest dissabte dia 26 de juliol la Quarta Edició de la Nit dels Estels on el vi es dóna la ma amb la música i la poesia, sota un cel estelat.
A partir de les 21 hores s’iniciarà un vespre de portes obertes amb una degustació de vi Saó per a poder contemplar l’exposició de la magnífica pintura de Gregorio Iglesias a la sala de bótes: “Entre el Cel i la Terra” –una obra titànica de 60 metres creada a l’aire lliure al camí de La Vinya dels Artistes, durant més de dos mesos– i la instal·lació “Primeres Notes (del Cant de l’Hortolà)” –d’Esteve Casanoves i Josepe Gil, una obra d’escultures suspeses, llums i ombres.
A partir de les 22.30 hores, l’amfiteatre “El no-res del tot” de Joan Brossa de La Vinya, dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové, acollirà un recital de poesia i música amb obres de Josep Palau, Bartomeu Rosselló i Joan Vinyoli, denominat Constel·lació de poetes entorn de Salvador Espriu. Carme Ruiz serà la pianista.La Bodega Mas Blanch i Jové y la casa rural Cal Pastor organizan este sábado día 26 de julio la Cuarta Edición de la Noche de las Estrellas donde el vino se da la mano con la música y la poesía, bajo un cielo estrellado.
A partir de las 21 horas se iniciará una tarde de puertas abiertas con una degustación de vino Saó para poder contemplar la exposición de la magnífica pintura de Gregorio Iglesias en la sala de barricas: “Entre el Cielo y la Tierra”-una obra titánica de 60 metros creada al aire libre en el camino de la Viña de los Artistas, durante más de dos meses-y la instalación “Primeras Notas (del Canto del Hortelano)”-d’Esteve Casanoves y Josepe Gil , una obra de esculturas suspendidas, luces y sombras.
A partir de las 22.30 horas, el anfiteatro “La nada del todo” de Joan Brossa de La Viña, los Artistas de la bodega Mas Blanch i Jové, acogerá un recital de poesía y música con obras de Josep Palau, Bartomeu Rosselló y Vinyoli, denominado Constelación de poetas sobre Salvador Espriu. Carme Ruiz será la pianista.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats