Abadal apropa a Lleida els vins del Pla de BagesAbadal acerca a Lleida los vinos del Pla de Bages

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Xavier Moreno responsable de la Bodega Masies d’Avinyó (Santa Maria d’Horta d’Avinyó) va presentar el passat divendres 29 de maig la gamma de vins Abadal, Denominació d’Origen Pla de Bages, al restaurant NeoParc de Lleida. Jordi Cordero, director i propietari de l’establiment lleidatà va agrair la deferència del celler barcelonès i del seu distribuïdor local, Casa Badio, per participar en les Jornades de Maridatge que mensualment organitza el restaurant.
Mentres Moreno va comentar els cinc vins de la vetllada, el xef Antoni Rúbies va fer el mateix amb els plats que va elaborar per l’ocasió.
Una amanida de pèsols i fabetes amb bonítol va ser el primer entrant que es va maridar amb l’Abadal Picamoll 2007, el·laborat 100% amb aquest raïm autòcton de la zona. El purè calent de col-i-flor amb foie gras va estar acompanyat del Chadornnay fermentat en barrica.
De peix, els comensals van poder gaudir d’uns filets de llenguado amb una tempura de llagostins i salsa de pinya liofilitzada amb l’Abadal Rosat 2008, un cabernet Sauvignon (85%) amb Sumoll (15%), ric en tocs de cirera i maduixa a mida que es va obrint.
L’atre plat principal va ser el garrí a baixa temperatura amb mango que es va maridar amb el 5 Merlot 2005. Xavier Moreno responsable de la Masies d’Avinyó (Santa Maria d’Horta d’Avinyó) presentó el pasado viernes 29 de mayo la gama de vinos Abadal, Denominación de Origen Pla de Bages, al restaurante NeoParc de Lleida. Jordi Cordero, director y propietario del establecimiento leridano agradeció la deferencia de la bodega barcelonesa y de su distribuidor local, Casa Badio, para participar en las Jornadas de Maridaje que mensualmente organiza el restaurante.
Mientras Moreno comentó los cinco vinos de la velada, el chef Antoni Rúbies hizo el mismo con los platos que elaboró por la ocasión.
Una ensalada de guisantes y habitas con bonito fue el primero entrante que se maridó con el Abadal Picamoll 2007, elaborado 100% con esta uva autóctona de la zona. El puré caliente de coliflor con foie gras estuvo acompañado del Chadornnay fermentado en barrica.
De pescado, los comensales pudieron disfrutar de unos filetes de lenguado con una tempura de langostinos y salsa de piña liofilizada con la Abadal Rosado 2008, un cabernet Sauvignon (85%) con Sumoll (15%), rico en toques de cereza y fresa a medida que se va abriendo.
El otro plato principal fue el lechón a baja temperatura con mango que se maridó con el 5 Merlot 2005.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats