Cuina en directe a la Universitat de CerveraCocina en directo en la Universitat de Cervera

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Universitat de Cervera va acollir, el passat diumenge 17 de maig en el marc de la Fira de Sant Isidre de la capital de la Segarra, una demostració de cuina en directe a càrrec del xef Josep Espuga, cap de cuina del restaurant Cal Xirricló de Balaguer.
Amb els productes de la Segarra com a fons: una amanida de girella amb vinagreta d’escalivada, uns peus de porc farcits amb salsa de cireres i xocolata amb cereals, aquest “showcook” va congregar un públic molt nombrós.
Al finalitzar l’execució dels plats, el públic va preguntar al cuiner català diferents aspectes tècnics i, tot seguit, tothom va poder degustar les receptes elaborades.
Espuga va voler aprofitar la trobada per explicar i ensenyar trucs i tècniques de cuina fàcils de traslladar a qualsevol llar, per a fer grans menús amb productes de temporada propis del territori.
Francesc Molins, responsable de sala i propietari del Cal Xirricló, es va mostrar molt satisfet que el seu xef hagi estat el primer cuiner que feia una demostració d’aquest tipus a la Universitat de la capital de la Segarra.La Universidad de Cervera acogió, el pasado domingo 17 de mayo en el marco de la Feria de Sant Isidre de la capital de la Segarra, una demostración de cocina en directo a cargo del chef Josep Espuga, jefe de cocina del restaurante Cal Xirricló de Balaguer.
Con los productos de la Segarra como fondo: una ensalada de “girella” con vinagreta de escalivada, unos pies de cerdo rellenos con salsa de cerezas y chocolate con cereales, este “showcook” congregó un público muy numeroso.
Al finalizar la ejecución de los platos, el público preguntó al cocinero catalán diferentes aspectos técnicos y, a continuación, todo el mundo pudo degustar las recetas elaboradas.
Espuga quiso aprovechar el encuentro para explicar y enseñar trucos y técnicas de cocina fáciles de trasladar a cualquier hogar, para hacer grandes menús con productos de temporada propios del territorio.
Francesc Molins, responsable de sala y propietario de Cal Xirricló, se mostró muy satisfecho que su chef haya sido el primer cocinero que haga una demostración de este tipo en la Universidad de la capital de la Segarra.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats