Tast de vins DO Costers del Segre a Santa CaterinaDegustación de vinos DO Costers del Segre en Santa Caterina

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Mercat de Santa Caterina de Barcelona acull divendres vinent, dia 31 de gener, un tast comentat de la DO Costers del Segre. Aquesta activitat s’emmarca en el programa Tast amb DO al Mercat de Santa Caterina. Amb aquesta campanya s’hi fa cada mes un tast amb maridatge d’una DO catalana.L’activitat compta amb el suport de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, el INCAVI, les diferents DO catalanes i l’Associació de Comerciants del Mercat de Santa Caterina; i és el segon any que es du a terme.

L’Associació Enjoy Wine Barcelona proposa una activitat de presentació i tast de vins de les diferents DO un cop al mes al Mercat de Santa Caterina, sempre en divendres, de 7 a 10 de la tarda. A més, cada vi va maridat amb una petita degustació de productes de les parades del mercat adquirits aquella mateixa tarda. El tast el realitza una persona experta triada per cada DO i el maridatge es defineix des de l’Associació Enjoy Wine Barcelona. Participar costa 25 euros i es pot fer la reserva: www.dosantacaterina.cat.El Mercado de Santa Caterina de Barcelona acoge el próximo viernes, día 31 de enero, una cata comentada de la DO Costers del Segre. Esta actividad se enmarca en el programa Cata con DO en el Mercado de Santa Caterina. Con esta campaña se hace cada mes una cata con maridaje de una DO catalana. La actividad cuenta con el apoyo del Instituto Municipal de Mercados de Barcelona, ​​el INCAVI, las diferentes DO catalanas y la Asociación de Comerciantes del Mercado de Santa Caterina, y es el segundo año que se lleva a cabo.

La Asociación Enjoy Wine Barcelona propone una actividad de presentación y cata de vinos de las diferentes DO una vez al mes en el Mercado de Santa Caterina, siempre en viernes, de 7 a 10 de la tarde. Además, cada vino maridado con una pequeña degustación de productos de las paradas del mercado adquiridos esa misma tarde. La cata la realiza una persona experta elegida por cada DO y el maridaje se define desde la Asociación Enjoy Wine Barcelona.Participar cuesta 25 euros y se puede hacer la reserva: www.dosantacaterina.cat .

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats