Maridatge a Madrid durant Fitur amb vins i productes de LleidaMaridaje en Madrid durante Fitur con vinos y productos de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant madrileny La Bodega de los Secretos (carrer San Blas 4) acollirà, entre els dies 23 i 26 de gener, el cicle de maridatges “7 Vinos, 7 Paisajes de Lleida” organitzat per Como Pomona –amb la col·laboració de Turisme de Lleida, Carn Sargaire, Fruites Blanch, DO Pera de Lleida i diferents cellers de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre– amb 7 vins lleidatans i 7 plats inspirats en la cuina i els productes de Lleida. Així, els vins i productes de locals comptaran amb un nou espai de promoció gastronòmica durant els dies de la Fira Internacional del Turisme, Fitur, que se celebra la setmana vinent a la capital de l’Estat i és un dels aparadors internacionals més importants del sector turístic. L’oferta gastronòmica proposada per Como Pomona
–qui comentarà els plats i vins del sopar inaugural del 23 de gener– i elaborada per l’equip de cuina de La Bodega de los Secretos s’obre amb uns aperitius amb timbal d’escalivada i mousse d’anxova; steak tàrtar de Carn Sargaire; i arròs cremós amb bolets i formatge. Com a plats principals: bacallà amb pera DO Lleida i allioli; i costella de vedella Carn Sargaire amb samfaina de Fruites Blanch. Com a postres, el menú es completa amb un maridatge de formatges i melmelades d’hortalisses Fruites Blanch i pera DO Lleida amb vi.
Els vins que maridaran cadascuna d’aquestes petites degustacions seran dels cellers Castell del Remei, Cercavins, Costers del Sió, Lagravera, Raimat, Sauvella i Tomàs Cusiné; procedents de cadascuna de les set subzones de la DO Costers del Segre: Urgell, Valls del Riu Corb, Artesa de Segre, Segrià, Raimat, Pallars i Garrigues.
Representants de Como Pomona, Turisme de Lleida, Fruites Blanch, Carn Sargaire, DO Pera de Lleida, i la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre, han presentat avui la campanya.El restaurante madrileño La Bodega de los Secretos (calle San Blas 4) acogerá, entre los días 23 y 26 de enero, el ciclo de maridajes “7 Vinos, 7 Paisajes de Lleida” organizado por Como Pomona -con la colaboración de Turismo de Lleida, Carn Sargaire, Frutas Blanch, DO Pera de Lleida y diferentes bodegas de la Ruta del Vino de Lleida- Costers del Segre- con 7 vinos leridanos y 7 platos inspirados en la cocina y los productos de Lleida. Así, los vinos y productos de locales contarán con un nuevo espacio de promoción gastronómica durante los días de la Feria Internacional del Turismo, Fitur, que se celebra la próxima semana en la capital del Estado y es uno de los escaparates internacionales más importantes del sector turístico. La oferta gastronómica propuesta por Como Pomona -que comentará los platos y vinos de la cena inaugural del 23 de enero- y elaborada por el equipo de cocina de La Bodega de los Secretos abre con unos aperitivos con timbal de escalivada y mousse de anchoa; steak tártaro de Carn Sargaire, y arroz cremoso con setas y queso. Como platos principales: bacalao con pera DO Lleida y alioli, y costilla de ternera Carn Sargaire con pisto de Frutas Blanch. Como postre, el menú se completa con un maridaje de quesos y mermeladas de hortalizas Frutas Blanch y pera DO Lleida con vino.
Los vinos que maridarán cada una de estas pequeñas degustaciones serán las bodegas Castell del Remei, Cercavins, Costers del Sió, Lagravera, Raimat, Sauvella, Tomàs Cusiné; procedentes de cada una de las siete subzonas de la DO Costers del Segre: Urgell, Valls del Riu Corb, Artesa de Segre, Segrià, Raimat, Pallars y Garrigues.
Representantes de Como Pomona, Turismo de Lleida, Frutas Blanch, Carn Sargaire, DO Pera de Lleida, y la Ruta del Vi de Lleida- Costers del Segre, han presentado hoy la campaña.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats