500 persones omplen el Far West de Clos Pons

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

240629_PonsFoodFestival

Pons Food Festival amb vols en helicòpter per descobrir el mosaic de finques d’oliveres, vinyes i boscos

Més de 500 persones es van donar cita aquest dissabte, dia 29 de juny, al Pons Food Festival amb ambientació del Far West que el grup agroalimentari organitzà a la finca d’Albagés que acull el celler Clos Pons i el nou molí de la marca lleidatana. Entre les activitats de la festa destacà els vols d’helicòpter que van permetre descobrir el mosaic de parcel·les i paisatges que dibuixen les noves plantacions d’olivera que Pons ha fet en aquest indret de les Garrigues, entre vinyes i boscos.

Amb tot el recinte decorat i ambientat a l’oest americà, els participants van gaudir dels vins de la casa: Algés, Sisquella, Roc de Foc, Roc Nu… així com dels olis verge extra de la marca. Els formatges, pernil i carns a la barbacoa van completar una proposta gastronòmica i festiva i suculenta on no va faltar la música en directe.

Eduard Pons, director general del grup familiar, va destacar “el poder màgic i fèrtil de la naturalesa d’aquesta terra i el compromís del llegat per l’excel·lència” que manté la família Pons “amb el seu territori i projecte, per celebrar l’excel·lència d’una regió que continua posicionant-se com a líder mundial en la producció d’aliments de qualitat”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats