Trobada anual de la DO Costers del Segre a L’Olivera

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

image0

El celler L’Olivera de Vallbona de les Monges ha acollit ahir dijous, dia 20 de juny, la trobada anual de cellers DO Costers del Segre que organitza el Consell Regulador i amb la qual han volgut formar part del programa d’actes del 50è Aniversari d’aquest celler de la Vall del Riucorb.

Tomàs Cusiné, president De la DO Costers del Segre juntament amb Carles de Ahumada, director del celler L’Olivera; han donat la benvinguda als assistents amb un esmorzar a la Vinyeta de Missenyora. En aquesta parcel·la el professor de la Universitat de Lleida, Jordi Recasens, ha explicat les conclusions de l’estudi “Cobertes vegetals en vinya. Implicacions agronòmiques i mediambientals”. La diada ha comptat, com a convidats, amb diferents directius de les escoles agràries de la demarcació.

La jornada ha continuat amb una visita guiada al Monestir Cistercenc de Santa Maria de Vallbona. I tot seguit, els prop de quaranta participants de la trobada s’han traslladat al celler on han gaudit del tast de vins “La tipicitat de la varietat Macabeu a la DO Costers del Segre”, impartit pel viticultor i responsable de producció Pau Moragas i l’enòloga Clara Griera.

La jornada ha finalitzat amb el tradicional dinar de germanor amb els vins que cada celler ha volgut compatir.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats