Afanoc portarà el vi solidari Gra de Sorra

Afanoc, amb el vi Gra de Sorra, serà l’entitat solidària convidada a la Fira Tastavins de Juneda que aquest dissabte, dia 29 de juny, coorganitzen l’Associació Tastavins de l’Ajuntament de la localitat. Un total de 21 cellers, fonamentalment lleidatans, i vuit productors de proximitat es donaran cita en una jornada de jornades tècniques, degustació i música. 

Xavier Navarro, representant de Tastavins de Juneda, explica que “volem promocionar tot el producte de proximitat, i les set parades que oferiran menjar són de la zona”.

Navarro afegeix que “des de Tastavins, també volem agrair la bona resposta que vam rebre per part de l’Ajuntament per coorganitzar la fira i que ha sol·licitat l’ajut de la Diputació de Lleida per la infraestructura de la mostra”. D’altra banda, l’associació garriguenca també ha comptat amb la col·laboració de la DO Costers del Segre en la logística de les copes.

La diada comptarà amb dues xerrades de tipus tècnic entre les 10 i les 13 hores. La primera estarà dedicada a “La biodinàmica com a eina de regeneració dels sòls agrícoles”, amb Miquel Garcia i Pilar Salillas de Lagravera, i David Baixas de Mas Regany. La segona, “La dona en el món del vi”, amb Zoltan Nagy, Gemma Plaza i Sara Pérez.

L’obertura de la zona de degustació de vins i tapes de proximitat està prevista a partir de les 18 hores i fins a la mitjanit, amb música en viu i dj.