Xifres de rècord en la tornada del Saló dels Millors Vins d’Espanya

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

211123-Peñinn_comopomona_rafagimena

L’esdeveniment, que ha complert 21 edicions, ha comptat amb la presència de més de 380 cellers espanyols i ha estat visitat per 7.000 professionals del sector.

La inauguració oficial ha estat a càrrec del Ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas Puchades.

El Saló dels Millors Vins d’Espanya, organitzat per Peñín, ha tancat les portes amb xifres de rècord: més de 7.000 professionals han pogut descobrir els més de 2.100 vins elaborats pels 380 cellers expositors. Durant dos dies, els vins espanyols de més qualitat, tots qualificats amb 90 o més punts a la Guia Peñín, han estat els protagonistes del sector.

Luis Planas, Ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ha estat l’encarregat d’inaugurar l’esdeveniment, on ha destacat l’aposta per la producció de vins de qualitat i pel valor afegit que reporta, segment en què se centra el Saló dels millors Vins d’Espanya. A més, Planas ha volgut destacar la tasca de transformació, modernització i innovació del sector vitivinícola espanyol en les darreres dècades, fet que el converteix en un dels segments més potents de la producció agroalimentària a Espanya.

El Saló dels Millors Vins ha estat, un any més, el recorregut més complet per les varietats, tipologies i elaboracions que hi ha actualment al nostre país. També, una demostració de l’excel·lent estat de salut del sector del vi que, com assenyala Adolfo Gatell, director general de Peñín, es troba al millor moment de la història.

Peñín tornarà a reunir els professionals del sector la setmana que ve amb la celebració del Saló de les Estrelles. En aquesta cita, que tindrà lloc el 30 de novembre al Palau de Neptú de Madrid, es presentaran els vins més competitius del mercat, que destaquen per la seva alta qualitat a preus assequibles. Amb aquest esdeveniment, es tancarà el calendari de salons de la companyia per aquest any, que el 2022 tornarà amb l’activitat habitual a nivell nacional i internacional.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats