[:ca]Xerrada de Joan Roca, del Celler de Can Roca, a Pirineus Gourmet[:es]Charla de Joan Roca, del Celler de Can Roca, en Pirineus Gourmet[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

[:ca]Un dels xefs més influents del món, el gironí Joan Roca, participarà en Pirineus Gourmet, un esdeveniment organitzat per la Cambra de Comerç de Lleida que tindrà lloc el pròxim 22 de març al Palau de Congressos de La Llotja.

Roca, cuiner i xef del restaurant amb tres estrelles Michelin El Celler de Can Roca, impartirà una conferència sobre “Cuina i Territori” en el marc d’aquesta jornada adreçada al sector gurmet que inclourà, a més, un showroom professional, una taula de debat, degustacions de productes i diferents jornades tècniques.

La jornada s’obrirà amb la conferència del director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, sobre “Les denominacions europees, garants de la qualitat del producte en el món gastronòmic”. Tot seguit, Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia; dissertarà sobre “Què volem menjar i per què”. A continuació, l’expert en consum i director Retail & Petrol & Telecom, de l’empresa Kantar Worldpanel España, Florencio García, parlarà sobre “Amazon: un nou canal?”. El matí seguirà amb un showroom professional que conduirà a l’hora del dinar.

A la tarda, una taula rodona sobre “Models d’èxit reunirà diferents empresaris que explicaran la seva experiència sobre la comercialització de productes gurmet. Moderats pel subdirector del Diari Segre, Josep M. Sanuy, hi participaran Emma Rovira, fundadora d’Olicatessen; Marc Solà, gerent de Collverd; Claude Sarda, gerent d’Abies Lagrimus i Gerard Martínez, gerent de Ramaders d’Andorra. Després serà el torn d’en Joan Roca. La jornada es clourà amb una degustació de productes gurmet.[:es]Uno de los chefs más influyentes del mundo, el gerundense Joan Roca, participará en Pirineos Gourmet, un evento organizado por la Cámara de Comercio de Lleida que tendrá lugar el próximo 22 de marzo en el Palacio de Congresos de La Llotja.

Roca, cocinero y chef del restaurante con tres estrellas Michelin El Celler de Can Roca, impartirá una conferencia sobre “Cocina y Territorio” en el marco de esta jornada dirigida al sector gourmet que incluirá, además, un showroom profesional, una mesa de debate, degustaciones de productos y diferentes jornadas técnicas.

La jornada se abrirá con la conferencia del director de la representación de la Comisión Europea en Barcelona, ​​Ferran Tarradellas, sobre “Las denominaciones europeas, garantes de la calidad del producto en el mundo gastronómico”. A continuación, Toni Massanés, director general de la Fundación Alicia; disertará sobre “¿Qué queremos comer y por qué”. A continuación, el experto en consumo y director Retail&Petrol&Telecom, de la empresa Kantar Worldpanel España, Florencio García, hablará sobre “Amazon: un nuevo canal?”. La mañana seguirá con un showroom profesional que conducirá a la hora del almuerzo.

Por la tarde, una mesa redonda sobre “Modelos de éxito reunirá a diferentes empresarios que explicarán su experiencia sobre la comercialización de productos gourmet. Moderados por el subdirector del Diario Segre, Josep M. Sanuy, participarán Emma Rovira, fundadora de Olicatessen; Marc Solà, gerente de Collverd; Claude Sarda, gerente de Abies Lagrimus y Gerard Martínez, gerente de Ganaderos de Andorra. Después será el turno de Joan Roca. La jornada se cerrará con una degustación de productos gourmet.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats