Valoració positiva a la recta final de la mostra de cuina PorcpassióValoración positiva en la recta final de la muestra de cocina Porcpassió

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació d’Hostaleria de Lleida valora molt positivament l’evolució de Porcpassió en la seva recta final. Durant cinc setmanes, i fins al dia 4 de març, 50 bars i restaurants de Lleida participen en aquesta mostra gastronòmica del porc.
Tapes, entrepans, torrades, menús i maridatges amb fruita i vi conformen una completíssima oferta gastronòmica. Des de peus, galtes o filet de porc cuinats a l’estil tradicional o amb creatius maridatges fins a amanides, coques, cassoletes, mil fulls, etc.  La innovació i creativitat dels restaurants i bars participants han possibilitat que Porcpassió sigui realment una singular mostra gastronòmica que aconsegueix demostrar l’exquisidesa del porc en mans dels nostres xefs.La Federación de Hostelería de Lleida valora muy positivamente la evolución de Porcpassió en su recta final. Durante cinco semanas, y hasta el día 4 de marzo, 50 bares y restaurantes de Lleida participan en esta muestra gastronómica del cerdo.
Tapas, bocadillos, tostadas, menús y maridajes con fruta y vino conforman una completísima oferta gastronómica. Desde pies, mejillas o solomillo de cerdo cocinados al estilo tradicional o con creativos maridajes hasta ensaladas, tortas, tartaletas, milhojas, etc. La innovación y creatividad de los restaurantes y bares participantes han posibilitado que Porcpassió sea realmente una singular muestra gastronómica que consigue demostrar la exquisitez del cerdo en manos de nuestros chefs.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats