Un centenar de persones participen al Sopar benèfic per portar dues ambulàncies fins a Gàmbia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

image0

Un centenar de persones han confirmat la seva participipació al Sopar benèfic d’aquesta nit a per portar dues ambulàncies fins a Gàmbia. La trobada organitzada per l’Associació Superant Fronteres es celebrarà a l’exterior de la Penya Sogall i servirà també per presentar el logotip de la recent creada l’entitat. Un Disseny que firma el diasenyador lleidatà Pepo Curià.

L’associació Superant Fronteres organitza aquest sopar per finançar la posada a punt del motor de dues ambulàncies totalment equipades donades per Egara. Les dues ambulàncies se sumaran a la caravana solidària cap a Gàmbia que organitza l’organització no governamental International Police Association (IPA), per finals de setembre.

Els mossos d’esquadra Francesc Reales i David Mora, vinculats a IPA; l’infermer Lluís Camí, i l’empresari Jordi Salud; són els membres de Superant Fronteres, que portaran els vehicles fins a Gàmbia i avui dilluns, dia 20 de juny, han presentat el projecte acompanyats per Divina Codina, Directora d’Operacions d’Egara Ambulàncies; i el president de l’Associació de Gambians de Lleida, Buba Jammeh.

El sopar, amb un preu de 40 euros, compta amb la col·laboració del reconegut cuiner Albert Gastó. El menú es configurarà a partir dels productes de proximitat cedits per diferents productors i distribuïdors locals. I tots els ingressos estaran destinats a la reparació dels motors dels vehicles. Entre les marques col·laboradores figuren Ajuntament de Lleida, Penya Sogall, San Miguel, Ilser Grup, Cafes Batalla, Refisa, Plusfresc, Grupo Moltanbán, Cal Quitèria, R3, L’Oliverar de Sanui, Farmàcia Anadon, Assegurances Lucas, Residència Parc del Segre, Urgasa i Como Pomona. 

La iniciativa d’IPA es diu Operació Zephiyr 2022 i té per finalitat pal·liar les altes taxes de mortalitat materna-infantil de Gàmbia. Causades, en moltes ocasions, per la manca de recursos per salvar les grans distàncies que separen els centres hospitalaris i les zones rurals, a l’hora d’atendre les mares i infants en el moment del part.

Els interessats en participar en concepte Fila 0 podem fer el donatiu que considerin amb un Bizum al número 676216142 indicant el seu nom o objecte de l’ingrés.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats