Set nous premis per vins de la DO Costers del Segre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

220613_NP_DOCS_MondialBruxelles

Medalles d’Or i Plata per Costers del Sió, Olivera i Raimat, al Mondial de Bruxelles

La darrera edició del prestigiós Concours Mondial de Bruxelles ha reconegut amb medalles d’Or o Plata set vins de la Denominació d’Origen Costers del Segre dels cellers Costers del Sió de Balaguer, a la subzona Artesa de Segre; L’Olivera de Vallbona de les Monges, a la subzona Vall del Riucorb; i Raimat de Lleida, subzona Raimat.

Així la darrera edició del concurs internacional hi ha atorgat medalles d’Or als vins: Bosc Silvestre 2020, Celistia Crianza 2020, Petit Comité del Sió 2020, La Cuadras Crianza 2020, tots quatre del celler Costers del Sió.

Els tastadors del certamen també van valorar amb medalla de Plata els vins Raimat Turons de la Pleta 2019, de Raimat; Agaliu 2020, de l’Olivera; i Bosc de Carlac 2021, de costers del Sió.

Del 19 al 21 de maig, un dels concursos de més prestigi al món va reunir experts de tot el sector vinícola internacional per tastar més de 7.300 vins procedents de gairebé 40 països de tot el planeta.

Tots els vins van ser tastats pels panells d’experts que formen part del Concours Mondial de Bruxelles, seleccionats amb cura i que representen 45 nacionalitats. El procés d’avaluació rigorós es basa en un model dissenyat per l’OIV i la Unió Internacional d’Enòlegs. Es concedeix una medalla a menys del 30% dels vins inscrits.

La propera Sessió de Blancs i Negres del Concours Mondial de Bruxelles tindrà lloc del 12 al 14 de maig de 2023 a Ístria, Croàcia, on el concurs celebrarà la seva 30a edició.

Entre els premiats figuren vins de sis continents, inclosos tots els països consolidats en la producció de vi, però també regions singulars com la Xina, el Perú i fins i tot el Kazakhstan.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats