Turisme de Lleida, amb el restaurants que fan cuina per emportar

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Redacció

Redacció

GASTRONOMIA bacalla

Turisme de Lleida, Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Lleida, ha habilitat en el marc de la seva campanya ‘Lleida, tot el que estimes’ un directori virtual en el que promociona tots el restaurants adherits a la promoció gastronòmica de la ciutat i que ofereixen menjar per emportar i s’han vist obligats a tancar les seves portes per la crisi sanitària de la Covid-19.

Actualment, els establiments participants de la promoció que han habiliat aquest servei són: Caravista, Celler del Roser, El Galeó, El Mirador dels Camps Elisis, En Família, Ferreruela, L’Espurna, La Cuina del Martín, La Masia, La Roca del Corb, Palermo, Pinot Gastrothèque, Saroa i TK.

Des del web https://demoturisme.paeria.cat/ca/menjar/restaurants es pot consultar el directori d’establiments que aposten de manera decidida per la promoció turística de la ciutat de Lleida a través dels menús gastronòmics “Caragolada a Lleida” i “Cuina de Lleida”, saboroses propostes elaborades amb productes de proximitat i de l’horta de Lleida.

Els restaurants: Antiquaritapes, Julián, Parador de Lleida, Racó del Caragol (Espai Fecoll), i Sheyton by David Molina; tot i no fer cuina per emportar, participen d’aquesta promoció gastronòmica.

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

La primavera para taula a Lleida

Els restaurants de la capital de Ponent estrenen les cartes de temporada per assaborir la Pasqua més autèntica. Turisme de Lleida ofereix un acurat programa