La DO Costers del Segre inaugura les entrevistes de la Setmana del Vi Català

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

fullsizeoutput_a284

Diferents cellers lleidatans participen al programa amb una desena activitats dins la promoció de l’INCAVI

La Denominació d’Origen Costers del Segre inaugura aquesta tarda de dilluns, dia 9 de novembre, a partir de les 17 hores, amb una entrevista de Judith Cortina al seu president, Tomàs Cusiné i al director general de Clos Pons, Eduard Pons; la roda d’entrevistes ‘Meet the DOs’ que la Setmana del Vi Català ha programat per donar a conèixer i promocionar els diferents territoris vitivinícoles catalans. La setmana del Vi Català, organitzada per l’INCAVI i les diferents DOs catalanes comptarà amb la participació de diferents cellers lleidatans que han programat una desena d’activitats. Tota la programació d’entrevistes es poden seguir en directe de forma telemàtica a: https://www.setmanadelvicatala.cat/setmana-del-vi-tv/, s’allargarà durant una setmana amb un total de setanta activitats.

Les activitats dels cellers de la DO Costers del Segre dins la Setmana del Vi català passen per propostes com tastos de vi virtuals, ponències o descomptes en compres online. Els tastos virtuals comencen el 13 de novembre amb Lagravera (19h) que, a través del seu canal d’Instagram, farà el tast tres vins de la mà de la sommelier del celler Marzena Dziuk. Clos Pons també farà un tast que serà virtual i personalitzat (20h), amb el seu sommelier Daniel Almirall i amb el tast de 4 vins. Una proposta que el celler repetirà el 14 i 15 de novembre a la mateixa hora. Finalment, Costers del Sió oferirà un tast en directe pel seu canal d’Instagram, el 14 de novembre a les 19h, de dos vins del celler.  Altres opcions dins la setmana del Vi català són la ponència virtual de Lagravera, que oferirà el 14 de novembre pel seu canal d’Instagram, per conèixer la geologia particular de la Serra Llarga amb el geòleg Jaume Oró, l’historiador Jesús Brufal i la seva enòloga Pilar Salillas. ElCeller Montsec celebrarà la festa “Espinjola’t, la festa del vi novell”, del 13 al 20 de novembre a través del seu canal d’Instagram; amb lliurament de premis i sorteig de Bóta d’Or inclosos. La participació de la DO Costers del Segre comptarà també amb els cellers Castell del Remei, Cérvoles i Tomàs Cusiné que oferiran descomptes del 10% en la seva botiga online del 10 al 15 de novembre. A més, demà 10 de novembre a les 12.30h, la propietària de Mas Blanch i Jové, Sara Jové; intervindrà en una taula rodona conduïda per David Jobé sobre “Casos d’èxit en l’enoturisme a Catalunya”. 

D’altra banda, el periodista Rafa Gimena de Como Pomona, organitzador de la Conferència Catalana de Comunicació del Vi (COMUVICAT) i membre de la ruta del Vi de Lleida -DO Costers del Segre, participarà avui dilluns, a partir de les 18.40 hores en la taula rodona “Comunicar el vi en temps de COVID”. Una tertúlia i espai de reflexió conduïda pel periodista David Jobé de l’Enoturista, per conèixer les darreres tendències en el camp de la comunicació del vi.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats