Hostaleria de Lleida convoca un acte de mobilització empresarial a Lleida pel dimecres 18 de novembre

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

SOS - MARXA LENTA, 18N

L’objectiu és posar en relleu el desencís col·lectiu de l’empresariat lleidatà a l’entorn de la gestió de la pandèmia 

El proper dimecres, dia 18, es durà a terme una marxa lenta a Lleida que englobarà als professionals dels diferents sectors empresarials. Organitzada per Hostaleria de Lleida comparà amb la participació del comerç, la cultura, centres esportius, servei de taxi, proveïdors de serveis generals, centres d’estètica i per suposat, de tots els hostalers. 

Per a Hostaleria de Lleida aquest acció és molt necessària per deixar patent la dramàtica situació que posa al límit sense precedents a tot tipus de negocis a Lleida i província. Per a Josep Castellarnau, president d’Hostaleria de Lleida, “ S’estan admeten els errors de l’estiu però, continuem tancats. No confirmen ajudes, les que es proposen no són efectives i les formes en que les presenten són esperpèntiques. Per la nostra part, exposem propostes serioses que ni responen. Suposa un desgast molt gran mentre veiem altres comunitats autònomes gestionant amb més èxit la pandèmia sense el tancament del sector hostaler”.

Estem al límit, i l’economia del nostre entorn el mateix. No és una exageració. Aquesta acció reivindicativa prevista per dimecres a les 11h que sortirà des de la seu de la Federació d’Hostaleria de Lleida – Avinguda del Segre, núm 7 – vol reivindicar que ja n’hi ha prou i l’exigència a treballar i tenir compensacions per atenuar amb efectivitat el dany produït amb les decisions errònies. 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats