Turisme de Lleida i la Ruta del Vi de Lleida sumen esforços davant la situació de pandèmia

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Redacció

Redacció

Imatge_cat_47131
La Ruta del Vi de Lleida també estudia la creació d’accions i formació que facilitin les sinèrgies entre l’entitat i la restauració 
El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha assistit avui a la reunió de la Junta de la Ruta del Vi de Lleida en què s’ha pogut fer una valoració sobre la situació actual de pandèmia i les conseqüències generades per les restriccions a causa de la COVID-19. La Ruta es prepara per reforçar la seva estratègia de comunicació a través de les xarxes socials fent rutes virtuals pel territori que permetin insistir en el coneixement de la ruta. També es crearan elements com sortejos,  bosses de marxandatge o l’emissió de diferents reportatges als mitjans de comunicació.

La Ruta del Vi de Lleida també estudia la creació d’accions i formació que facilitin les sinèrgies entre l’entitat i la restauració. En aquest sentit, el tinent d’alcalde Paco Cerdà, ha posat de manifest que en el moment actual és imprescindible la connexió de la Ruta amb Turisme de Lleida. 

A la reunió de la Junta de la Ruta del Vi de Lleida, el tinent d’alcalde Paco Cerdà, com a vicepresident de la Ruta, hi ha participat Tomàs Cusiné que n’és el president. I també hi ha assistit diferents representant de la Diputació de Lleida, la Federació d’Hostaleria, l’Escola d’Hoteleria, i diferents cellers i restauradors de la Ruta. 

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Sopars de Xef tanca la seva primera edició amb 220 comensals

Gonzalo Ferreruela (Ferreruela), Joël Castanyé (Resquitx de Golmés), Jordi Vidal (L’Espurna), Jordi Pallàs (Aimia), Irina Penella (Atípic d’Agramunt), Salvador Trabalón (Saroa), Jesús Gimena (L’Atrevit de Fondarella) i David Molina (Sheyton); van dissenyar els menús d’aquesta primera acció dels early bird dinners de