Turisme de Lleida i la Ruta del Vi de Lleida sumen esforços davant la situació de pandèmia

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

Imatge_cat_47131
La Ruta del Vi de Lleida també estudia la creació d’accions i formació que facilitin les sinèrgies entre l’entitat i la restauració 
El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha assistit avui a la reunió de la Junta de la Ruta del Vi de Lleida en què s’ha pogut fer una valoració sobre la situació actual de pandèmia i les conseqüències generades per les restriccions a causa de la COVID-19. La Ruta es prepara per reforçar la seva estratègia de comunicació a través de les xarxes socials fent rutes virtuals pel territori que permetin insistir en el coneixement de la ruta. També es crearan elements com sortejos,  bosses de marxandatge o l’emissió de diferents reportatges als mitjans de comunicació.

La Ruta del Vi de Lleida també estudia la creació d’accions i formació que facilitin les sinèrgies entre l’entitat i la restauració. En aquest sentit, el tinent d’alcalde Paco Cerdà, ha posat de manifest que en el moment actual és imprescindible la connexió de la Ruta amb Turisme de Lleida. 

A la reunió de la Junta de la Ruta del Vi de Lleida, el tinent d’alcalde Paco Cerdà, com a vicepresident de la Ruta, hi ha participat Tomàs Cusiné que n’és el president. I també hi ha assistit diferents representant de la Diputació de Lleida, la Federació d’Hostaleria, l’Escola d’Hoteleria, i diferents cellers i restauradors de la Ruta. 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats