The Queen Anne, nou sopar temàtic pel diumenge a la LlotjaThe Queen Anne, nueva cena temática para el domingo en la Llotja

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant de la Llotja ha organitzat, per a la nit d’aquest proper diumenge dia 13 de març, un nou menú temàtic sota el títol The Queen Anne, inspirat en l’obra Anna Bolena que es representa a La Llotja.
Tot i que aquest programa de sopars està plantejat com un complement gastronòmic a les diferents representacions i concerts que es duen a terme a la Llotja, el públic en general pot accedir a aquest menús, a partir de les 21.30 hores, per un preu de 27 euros per persona, sempre amb reserva prèvia (973 22 11 55 carles@pc-lleida.com).
Amanida freda de verduretes de temporada, ou de guatlla i cruixent de pernil ibèric és l’entrant amb què el xef del Palau de Congresos de Lleida, Marcel Roig, obrirà aquest sopar.
Una cremeta de carabassa i pera de Lleida amb caviar de salmó i bacallà; i un lluç amb pastís de calçots i romesco són els plats principals de la proposta gastronòmica.
I per postres… dolç de l’Anna.
El beure, cafès i IVA estan inclosos.
El restaurant de la Llotja ja ha celebrat altres sopars temàtics amb motiu del musical “Hoy no me puede levantar” i l’espectacle d’Àngel Corella.
Després de The Queen Anne l’arribarà el torn del menú “A bocafosant”, coincidint amb les representacions teatrals de “Pedra de tartera”, dissabte i diumenge, dies 26 i 27 de març, respectivament.El restaurante de la Llotja ha organizado, para la noche de este próximo domingo día 13 de marzo, un nuevo menú temático bajo el título The Queen Anne, inspirado en la obra Ana Bolena que se representa en La Llotja.
Aunque este programa de cenas está planteado como un complemento gastronómico a las diferentes representaciones y conciertos que se llevan a cabo en la Llotja, el público en general puede acceder a este menú, a partir de las 21.30 horas, por un precio de 27 euros por persona, siempre con reserva previa (973 22 11 55 carles@pc-lleida.com).
Ensalada fría de verduras de temporada, huevo de codorniz y crujiente de jamón ibérico es el entrante con el que el chef del Palacio de Congresos de Lleida, Marcel Rojo, abrirá esta cena.
Una cremita de calabaza y pera de Lleida con caviar de salmón y bacalao, y una merluza con pastel de calçots y romesco son los platos principales de la propuesta gastronómica.
Y de postre … dulce de Anna.
El beber, cafés e IVA están incluidos.
El restaurante de la Llotja ya ha celebrado otros cenas temáticas con motivo del musical “Hoy no me puedo levantar” el espectáculo de Ángel Corella.
Después de The Queen Anne el llegará el turno del menú “A bocafosant”, coincidiendo con las representaciones teatrales de “Pedra de tartera”, sábado y domingo, días 26 y 27 de marzo, respectivamente.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats