Tast Vertical del Perpetual de Torres a Enofusión 2014Cata Vertical de Perpetual de Torres en Enofusión 2014

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Jordi Foraster, director tècnic de Torres al Priorat, va dirigir i comentar el passat dimarts, dia 28 de gener, un Tast Vertical de Perpetual de Torres (DOQ Priorat) en el marc d’Enofusión 2014.
Prop de 80 professionals de la restauració, mitjans de comunicació i sommeliers van poder conèixer l’evolució d’aquests vins elaborats al 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011.
Tot i que el cupatge de cariñena i garnatxa és similar i el terreny no varia, la climatologia ja fa que el vi canviï d’un any per l’altre. Però, tal com explicà Foraster, les diferents decisions de l’equip d’enologia a la vinya i al celler són les que modelen la maduració d’aquest vi, amb una personalitat pròpia.
Foraster va destacar el moment de collita i la vinificació com a decisions claus del procés. Una vegada tastats els sis vins podem dir que Perpetual manté una doble “paternitat o adn”, el primer determinat pel terroir de la DOQ Priorat i, el segon, per l’amabilitat en boca pròpia del grup Torrres.

Jordi Foraster, director técnico de Torres en el Priorat, dirigió y comentó el pasado martes, día 28 de enero, una Cata Vertical de Perpetual de Torres (DOQ Priorat) en el marco de Enofusión 2014.
Cerca de 80 profesionales de la restauración, medios de comunicación y sumilleres pudieron conocer la evolución de estos vinos elaborados en 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 y 2011.
Aunque el coupage de cariñena y garnacha es similar y el terreno no varía, la climatología hace que el vino cambie de un año para otro. Pero, tal y como explicó Foraster las diferentes decisiones del equipo de enología en la viña y en la bodega son las que modelan la maduración de este vino, con una personalidad propia.
Foraster destacó el momento de cosecha y la vinificación como decisiones claves del proceso. Una vez probados los seis vinos podemos decir que Perpetual mantiene una doble “paternidad o adn”, el primer determinado por tierra de la DOQ Priorat y, el segundo, por la amabilidad en boca propia del grupo Torrres.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats