Taller inaugural a Lo TallTaller inaugural en Lo Tall

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació Gastronòmica Lo Tall va inaugurar la remodelació de les seves instal·lacions el passat divendres dia 3 d’abril amb un taller de cuina que va impartir el xef de Neo Parc Antoni Rúbies. Al finalitzar la classe culinària, el pastisser Josep Ramon Casas, del Taller Disseny i Sucre d’Alcarràs, va presentar les postres del sopar. Jordi Hortet de Casa Badio va aportar els vins.
Rúbies va apostar per la cuina tradicional en aquesta vetllada. Purè de patata fumat amb pop a la galega; suquet de rap amb picada i filet de bou a l’Strogonoff, van ser els plats cuinats pel xef lleidatà juntament amb els socis de Lo Tall que van voler participar del taller. Casas va presentar una mousse de xocolata amb llet, farcida de vainilla de Tahití amb biscuit de peta zeta, així com gormanteries com el núbol de taronja, galeta de xocolata, panses amb cacao o financiers de xocolata. Hortet, va maridar l’àpat amb Saó Abrivat (Costers del Segre), els Emendis Garbí, Trio i Brut Nature Reserva (Penedés) i l’Elias Mora Criança (Toro). Rúbies, Casas, Hortet i Jordi Cordero (Neo Parc) van ser obsequiats amb el davantal de Lo Tall, reservat als socis i amics de l’entitat.La Asociación Gastronómica Lo Tall inauguró la remodelación de sus instalaciones el pasado viernes día 3 de abril con un taller de cocina que impartió el chef de Neo Parc Antoni Rúbies. Al finalizar la clase culinaria, el pastelero Josep Ramon Casas, del Taller “Disseny i Sucre” de Alcarràs, presentó los postres de la cena. Jordi Hortet de Casa Badio aportó los vinos.
Rúbies apostó por la cocina tradicional en esta velada. Puré de patata fumado con pulpo a la galega; suquet de rape con picada y filete de buey al Strogonoff, fueron los platos cocinados por el chef leridano junto con los socios de Lo Tall que quisieron participar del taller. Casas presentó una mousse de chocolate con leche, rellena de vainilla de Tahití con biscuit de peta zeta, así como “gormanderies” como la nube de naranja, galleta de chocolate, pasas con cacao o “financiers” de chocolate. Hortet, maridó la comida con Saó Abrivat (Costers del Segre), los Emendis Garbí, Trío y Brut Nature Reserva (Penedés) y Elias Mora Crianza (Toro). Rúbies, Casas, Hortet y Jordi Cordero (Neo Parc) fueron obsequiados con el delantal de Lo Tall, reservado a los socios y amigos de la entidad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats