Curs de cuina valent i original amb Coca-ColaCurso de cocina valiente y original con Coca-Cola

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Coca-Cola és un producte, sense dubte polèmic. Una beguda amb detractors per una banda, i milions de consumidors per l’altra. Davant d’aquesta realitat, podem destacar la valentia i originalitat de la Sala Sunka i el xef Antoni Rúbies (restaurant Neo Parc) a l’hora de programa un curs de cuina amb aquest ingredient com a protagonista.
Valentes i creatives són les diferents receptes que Rúbies desenvolupa en aquest curs gratuït que es va iniciar el dia 1 d’abril i va viure la segona sessió el dimecres 8 d’abril, i finalitzarà, aquest proper dijous 16, a la mateixa sala de cuina de Sunka.
Els pernilets de pollastre amb cola; el bacallà confitat amb arròs de cola i el seu cruixent; peres amb cola i vi; o torrades de caragols caramelitzats de cola i ceba; són algunes de les receptes que es desenvolupen durant aquestes sessions.
Però, a Rúbies li agrada destacar el xupito de Dràcula, unes postres servides en copa que tenen una base de maduixa, sota gelat de vainilla i escuma de cola.
“Aquí no tenim cultura de cuinar amb Coca-Cola, però a Amèrica fa molts anys que es treballa amb aquest ingredient. Només cal navegar una mica per internet per veure totes les possibilitats del producte”, apunta el cuiner lleidatà.
Rúbies explica que “el sucre d’aquesta beguda combina amb tot tipus de producte, mentres que en cru, l’efervescència la fa molt refrescant”.La Coca-cola es un producto, sin duda polémica. Una bebida con detractores por un lado, y millones de consumidores por la otra. Ante esta realidad, podemos destacar la valentía y originalidad de Sala Sunka y el chef Antoni Rúbies (restaurante Neo Parc) a la hora de programa un curso de cocina con este ingrediente como protagonista.
Valientes y creativas son las diferentes recetas que Rúbies desarrolla en este curso gratuito que se inició el día 1 de abril y vivió la segunda sesión el miércoles 8 de abril, y finalizará, este próximo jueves 16, a la misma sala de cocina de Sunka.
Los jamoncitos de pollo con cola; el bacalao confitado con arroz de cola y su crujiente; peras con cola y vino; o tostadas de caracoles caramelizados de cola y cebolla; son algunas de las recetas que se desarrollan durante estas sesiones.
Pero, a Rúbies le gusta destacar el xupito de Drácula, unos postres servidos en copa que tienen una base de fresa, bajo helado de vainilla y espuma de cola.
“Aquí no tenemos cultura de cocinar con Coca-cola, pero en América hace muchos años que se trabaja con este ingrediente. Sólo hay que navegar un poco por internet para ver todas las posibilidades del producto”, apunta el cocinero leridano.
Rúbies explica que “el azúcar de esta bebida combina con todo tipo de producto, mientres que en crudo, la efervescencia la hace muy refrescante”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats