Sis restaurants, a la II Setmana Gastronòmica Ciutat de FragaSeis restaurantes, a la II Semana Gastronómica Ciudad de Fraga

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Un total de sis restaurants –Espai Oró, +Billauba, Brasería Jeff, Hotel Casanova, Restaurante Martín i Pepito Casanova- prendran part en la segona edició de la Setmana Gastronòmica Ciutat de Fraga, un esdeveniment previst entre els propers 22 de febrer i 3 de març amb el qual l’Ajuntament de Fraga i la Comissió d’Hostaleria de l’Associació Empresarial Intersectorial del Baix Cinca volen posar en valor el potencial de la restauració i gastronomia fragatines. La dada va ser facilitada els darrers dies per Javier Català, regidor delegat de Desenvolupament Econòmic i Comerç de l’Ajuntament de Fraga i Gregorio Abadia, responsable de la Comissió d’Hostaleria de la Intersectorial. El nombre d’establiments que prenen part s’incrementa així en relació als de la passada edició. “N’hi ha un més i és important. L’increment constata que estem davant un projecte consolidat i en creixement”, explicà Català. Per a Abadia, el valor de la Setmana Gastronòmica resideix en la seva condició de dinamitzador de l’economia local.
L’organització també prepara per aquestes jornades l’edició d’un receptari en el qual es recopilen les creacions que fragatins i visitants van poder degustar en la passada edició de l’esdeveniment. L’objectiu és aconseguir un document que transcendeixi i faci les vegades de memòria d’un èxit compartit que va merèixer fins i tot un premi en la passada edició de la Trobada Empresarial del Baix Cinca. “Volem que hi hagi alguna cosa gràfica que quedi, que perduri com a memòria del que s’ha fet”, apuntà Abadia. Els beneficis que s’obtinguin de la comercialització d’aquest llibre es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.
Un total de seis restaurantes-Espacio Oró, + Billauba, Brasería Jeff, Hotel Casanova, Restaurante Martín y Pepito Casanova-tomarán parte en la segunda edición de la Semana Gastronómica Ciudad de Fraga, un evento previsto entre los próximos 22 de febrero y 3 de marzo con el que el Ayuntamiento de Fraga y la Comisión de Hostelería de la Asociación Empresarial Intersectorial del Bajo Cinca quieren poner en valor el potencial de la restauración y gastronomía fragatino. El dato fue facilitado en los últimos días por Javier Català, concejal delegado de Desarrollo Económico y Comercio del Ayuntamiento de Fraga y Gregorio Abadía, responsable de la Comisión de Hostelería de la Intersectorial. El número de establecimientos que toman parte incrementa así en relación a los de la pasada edición. “Hay uno más y es importante. El incremento constata que estamos ante un proyecto consolidado y en crecimiento “, explicó Català. Para Abadía, el valor de la Semana Gastronómica reside en su condición de dinamizador de la economía local.
La organización también prepara para estas jornadas la edición de un recetario en el que se recopilan las creaciones que fragatinos y visitantes pudieron degustar en la pasada edición del evento. El objetivo es conseguir un documento que trascienda y haga las veces de memoria de un éxito compartido que mereció incluso un premio en la pasada edición del Encuentro Empresarial del Bajo Cinca. “Queremos que haya algo gráfica que quede, que perdure como memoria de lo que ha hecho”, apuntó Abadía. Los beneficios que se obtengan de la comercialización de este libro se destinarán a la Asociación Española Contra el Cáncer.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats