Sergi Fernández Martínez guanya el 32è Joves Cuiners Àngel Moncusí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

48D07C32-80A9-40F5-BB7B-0F2C548D5C17

Sergi Fernández Martínez del restaurant El Ventador (Barruera) ha estat el guanyador de la 32a edició del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí per les seves creacions “Melòs de cap de llom” i “Peres al vi amb cremós de nyàmera”, de postres. Un premi que organitza la Federació d’Hostaleria de Lleida i ha tingut lloc avui dilluns, dia 6 de març, en l’Escola d’Hoteleria i Turisme de la ciutat. 

Sergi Fernández Martínez

El segon premi ha estat per a Sergi Aritzeta Solé del restaurant El Truc (Agramunt) amb la presentació de “Raviolis de cap de llom rostit a la catalana amb el seu suc i nyàmeres adobades” i “Sandvitx club de poma, ratafia i mató”. 

Mentre que el guardó corresponent al millor treball de cuina ha estat per Gerard Barbosa Bata (Escola d’Hoteleria del Pallars).

Sergi Aritzeta

L’ingredient sorpresa que ha estat protagonista del plat principal dels tretze concursants ha estat cap de llom de porc duroc; així com la poma o pera de Lleida a les postres. Els altres participants han estat Ashot Gevorgyan i Jesús Gimena de L’Espurna, Diego Escalera de l’Alifara, Kevin Figueres del Club de Tenis Lleida, Judit Jové del Cram, Maksimiliam Kempa del Pessets, David Fabregat del Carballeira, Jordi Palou de l’Antic Forn, Pol Cura del taller de Cuina Pol Cura i Marc Chic de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR).

Gerard Barbosa

Des de 1989, el Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí és un dels concursos de cuina més antics i consolidats a Catalunya i resta del país. El guanyador podrà gaudir d’un sopar per a dues persones a qualsevol restaurant del país guardonat amb estrelles Michelin, inclosa la nit d’hotel. El segon premi consisteix en la inscripció en un dels cursos de cuina d’una reconeguda escola barcelonina. S’inclou també un premi corresponent al millor treball de cuina.

El jurat d’aquesta edició ha estat integrat per reconeguts professionals del sector de la restauració i la gastronomia: Raúl Bernal mestre pastisser i xocolater; Mariano Gonzalvo, propietari de l’espai gastronòmic i allotjament rural Lo Paller del Coc a Surp (Rialp). Jordi Balasch, propietari del restaurant El Xalet Suís de Lleida. Marina Clavero, guanyadora de l’edició 2020 del Concurs Joves Cuiners “Àngel Moncusí”, pel restaurant convidat Can Bosch de Cambrils.

El jurat tècnic de cuina ha estat a càrrec de dos reconeguts hostalers lleidatans: Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela, Cuina de la Terra i Gabriel Jové director de restauració del grup El Barri.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats