El Magnífic Fest torna amb Camela, Dani Fernández, o Viva Suecia, entre altres

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Presentació del Magnífic Fest a l'Espai Cerveser San Miguel, de la mà de (d'esquerra a dreta): Ignasi Amor (regidor de Lleida), Estefania Rufach (Diputació de Lleida), José Antonio Farràs (San Miguel), Santi Salvador (Lleida Músic Festival), Toni Cabero (La Traca Events), Sergi Solís i Oscar Enrech (Projecte Estelar) i Paco Cerdà (regidor de Lleida i president de Turisme de Lleda).

La segona edició del Magnífic Fest se celebrarà del 15 al 18 de juny a la ciutat de Lleida. Obert a tot tipus de públic, presenta un cartell amb prop d’una cinquantena de grups i artistes rellevants de l’actual panorama musical i dóna l’oportunitat de donar a conèixer grups emergents. L’indie, pop, rock, música catalana, electrònica, rumba i música infantil ompliran el recinte firal de ‘Les Firetes’ amb concerts de gran format al centre històric de la ciutat amb concerts gratuïts per donar a conèixer nous grups i artistes.

El Magnífic Fest és un festival lligat al territori, que oferirà a tots els seus emplaçaments, una àmplia oferta gastronòmica amb un magnífic maridatge, el de Magna de San Miguel, una cervesa i una marca que dona suport de nou a un festival que convida a redescobrir i a gaudir de Lleida i posa en valor la música, el talent i la gastronomia local.

Els caps de cartell de la segona edició del Magnífic Fest són Camela, icònic grup espanyol i pares de la tecno-rumba que porten en actiu més de trenta anys, Arde Bogotá, la banda d’indie-rock  que està revolucionant el panorama musical amb la seva frescura, l’imparable Dani Fernández, guanyador del premi a “millor artista” a Los40 Music Awards 2022 i nominat als MTV Europe Music Awards, Viva Suecia, un altre dels grups referents del panorama de l’indie espanyol amb un so molt característic que enguany encapçala múltitud de cartells de festivals, els argentins Miranda!, un dels millors grups del món d’electropop i indiepop, guanyadors de cinc premis MTV i Europe Music Awards, La Casa Azul, conjunt que mescla ritmes dels anys 70 i 90 creant cançons alegres que sonen sense parar, la música, compositora, pedagoga i musicoterapèuta Dàmaris Gelabert Xiula, un dels grups més importants del moment per al públic infantil amb el espectacle d’animació musical i educatiu, seran protagonistes de l’oferta que proposa el festival per als més petits.

Els concerts principals del Magnífic Fest se celebraran al recinte firal “Les Firetes” de Lleida, on hi haurà dos escenaris en els quals hi actuaran també artistes i grups com la cantautora Gessamí Boada, els grups lleidatans Sexenni i Selva NuaLal’BaBoye i Mabel Flores, entre altres. Els dies 16 i 17 de juny el festival s’allargarà fins la matinada, l’espai obrirà les seves portes a les 20 h i tancarà a les 5 h. Els concerts del centre històric seran totalment gratuïts i transcorreran entre les 11 h i les 20 h. Hi haurà un total de quatre escenaris amb concerts de grups i artistes emergents on també se celebrarà la Mostra Stellart amb la col·laboració de la Casa de la Música de Lleida.

Els infants seran els protagonistes del darrer dia de festival amb el Magnífic en família a ‘Les Firetes’ d’11 h a 14h i de 16 h a 22 h amb activitats com la representació teatral d'” UH! Quin cangueli’ de la companyia lleidatana Xip Xap, jocs, inflables i els concerts de Dàmaris Gelabert i Xiula.

El Magnífic Fest té com a objectiu oferir tota una experiència musical a les Terres de Lleida amb un festival molt estiuenc i únic a la demarcació, així com participar a la reactivació del centre històric de la capital del Segrià. El festival busca crear una experiència completa als visitants d’arreu del territori que visitin la ciutat amb motiu de la cita.

Magnífic Fest és un esdeveniment creat per les empreses Line Up, La Traca Events i Cal Sortir 2020 i que compta amb el suport de Magna de San Miguel, l’Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida.

Més informació i entrades a la venda a www.magnificfest.com.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats