Ser efectiu a facebookSer efectivo en facebook

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Como Pomona

Como Pomona

Sota el títol “Com ser un restaurant efectiu a Facebook?”, la popular comunicadora gastronòmica navarresa Cristina Garbancita va obrir aquest dilluns, dia 28 d’octubre, el cicle de dinars-tertúlia “Dilluns de Gastronomia & Comunicació” organitzat per la consultoria gastronòmica Como Pomona i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Garbancita afirmà en un principi que “la restauració s’ha incorporat tard i malament al món de la comunicació”, a més, va insistir en què “aplicar les tècniques tradicionals de publicitat a les xarxes socials és una errada”, en referència als establiments que utilitzen facebook de forma anodina publicitant preus i menús.
Un altre dels punts interessants que es van tractar va ser la producció de continguts que, segons Garbancita “som a les mans dels clients i el que no pot ser és que les fotografies i comentaris de tercers gaudeixin de millor posicionament a la xarxa que els propis”.
En el marc de la trobada, que va reunir trenta-cinc professionals de la restauració i l’agroalimentació, va participar també Dolors Mateu –nascuda a Vallfogona de Balaguer i autora del llibre La cocina de Dolorss Mateu (Editorial Planeta, 2013)– i Rafa Gimena –Como Pomona, periodista lleidatà, consultor de comunicació, cronista i blocaire gastronòmic–. El cicle es va inaugurar amb el patrocini del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i dels Camins d’Or Líquid del Consell Comarcal del Segrià. A més, com a productes convidats en aquesta primera tertúlia, es van degustar els vins de Castell del Remei i Cérvoles, les cerveses artesanes de La Vella Caravana i els productes de Carn Sargaire. L’elaboració, cuina i servei va anar a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, on es va celebrar el dinar.Bajo el título “¿Cómo ser un restaurante efectivo en Facebook? “, la popular comunicadora gastronómica navarra Cristina Garbancita abrió este lunes, día 28 de octubre, el ciclo de almuerzo-tertulia ” Lunes de Gastronomía & Comunicación” organizado por la consultoría gastronómica Como Pomona y la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.
Garbancita afirmó en un principio que “la restauración se ha incorporado tarde y mal al mundo de la comunicación “, además insistió en que “aplicar las técnicas tradicionales de publicidad en las redes sociales es un error “, en referencia a los establecimientos que utilizan facebook de forma anodina publicitando precios y menús. Otro de los puntos interesantes que se trataron fue la producción de contenidos que, según Garbancita ” estamos en las manos de los clientes y lo que no puede ser es que las fotografías y comentarios de terceros disfruten de mejor posicionamiento en la red que los propios “.
En el marco del encuentro, que reunió a treinta y cinco profesionales de la restauración y la agroalimentación, participó también Dolors Mateu -nacida en Vallfogona de Balaguer y autora del libro La cocina de Dolorss Mateu (Editorial Planeta, 2013) – y Rafa Gimena -Como Pomona, periodista leridano, consultor de comunicación, cronista y bloguero gastronómico – . El ciclo se inauguró con el patrocinio del Departamento de Agricultura de la Generalitat de Cataluña y de los Camins d’Or Líquid del Consejo Comarcal del Segrià. Además, como productos invitados en esta primera tertulia, se degustaron los vinos de Castell del Remei y Cérvoles, las cervezas artesanas de La Vella Caravana y los productos de Carn Sargaire. La elaboración, cocina y servicio estuvo a cargo de los alumnos de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, donde se celebró el almuerzo.

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

La primavera para taula a Lleida

Els restaurants de la capital de Ponent estrenen les cartes de temporada per assaborir la Pasqua més autèntica. Turisme de Lleida ofereix un acurat programa