Seleccionen els finalistes del Millor Somelier de CatalunyaSeleccionan los finalistas del Mejor Somelier de Cataluña

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’Associació de Sommeliers de Catalunya va cel·lebrar el dilluns, dia 8 d’abril, la semifinal del concurs Millor Sommelier de Catalunya a la sala de tast Svínic Club de Ponts.
La semifinal va constar d’un examen de 30 preguntes d’arreu del món vinícola, que determinaran els 20 sommeliers amb més coneixements de Catalunya, els que passaran a la gran final que es celebrarà el proper dilluns 10 de juny a Lleida. La Llotja de Lleida serà i’escenari que acollirà aquest concurs que comptarà amb la participació dels 20 millors sommeliers de Catalunya que competiran per aconseguir ser un dels tres finalistes que representaran Catalunya a la final Millor Sommiller d’Espanya, en el marc de les activitats de la San Sebastián Gastronómika 2013.

La Asociación de Sumilleres de Cataluña celebró el lunes, día 8 de abril, la semifinal del concurso Mejor Sommelier de Cataluña en la sala de cata Svínic Club de Puentes.
La semifinal constó de un examen de 30 preguntas de todo el mundo vinícola, que determinarán los 20 sumilleres con más conocimientos de Cataluña, los que pasarán a la gran final que se celebrará el próximo lunes 10 de junio en Lleida. La Llotja de Lleida será el escenario que acogerá este concurso que contará con la participación de los 20 mejores sumilleres de Cataluña que competirán para conseguir ser uno de los tres finalistas que representarán Cataluña en la final Mejor Sommiller de España, en el marco de las actividades de la San Sebastian Gastronomika 2013.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats