Premien el millor entrepà i amanidaPremian el mejor bocadillo y ensalada

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va celebrar el passat dijous, 11 d’abril, el 9è Concurs d’entrepans i amanides en el qual van participar 11 alumnes finalistes dels diferents cicle formatiu de Cuina i gastronomia i Serveis de Restauració.
El premi al Millor Entrepà, va ser David Arroyo González, amb l’entrepà Bocabonito, elaborat entrepà on destaca el bonítol, enrotllat amb una fina truita i acompanyat amb salsa de formatge.
El guardó a la Millor Amanida va ser per Pam Armengol Hallado, amb l’amanida Milfulles de poma amb espinacs, formatge, avellanes i vinagreta de tomàquets verds.
D’altra banda, Marc Campàs Rubies, va obtenir el Premi Absolut amb una original presentació de l’entrepà Trencadolç, joc de sabors del formatge de cabra, el codonyat, i el pernil dins d’un panet de kikos; i l’amanida Llupia, diversitat d’enciams de colors, fruits secs i cruixent de carabassa.
El jurat d’enguany va estar presidit pel xef Albert Marimón del restaurant La Cava de Tàrrega, guanyador del Premi Cuiner de l’any 2013, juntament amb diferents professionals del sector de la restauració i empreses vinculades al concurs.
El concurs va comptar amb el suport del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, i la col·laboració de les empreses Bioku, pastisseria ecològica i de Vinagres Badia.

La Escuela de Hotelería y Turismo de Lleida celebró el pasado jueves, 11 de abril, el 9 º Concurso de bocadillos y ensaladas en el que participaron 11 alumnos finalistas de los diferentes ciclo formativo de Cocina y gastronomía y Servicios de Restauración.
El premio al Mejor Bocadillo, fue David Arroyo González, con el bocadillo Bocabonito, elaborado bocadillo donde destaca el bonito, enrollado con una fina tortilla y acompañado con salsa de queso.
El galardón a la Mejor Ensalada fue por Pam Armengol Hallado, con la ensalada Milhojas de manzana con espinacas, queso, avellanas y vinagreta de tomates verdes.
Por otra parte, Marc Campàs Rubies, obtuvo el Premio Absoluto con una original presentación del bocadillo Trencadolç, juego de sabores del queso de cabra, el membrillo, y el jamón dentro de un panecillo de kikos, y la ensalada Llupia, diversidad de lechugas de colores, frutos secos y crujiente de calabaza.
El jurado de este año estuvo presidido por el chef Albert Marimón del restaurante La Cava de Tàrrega, ganador del Premio Cocinero del año 2013, junto con diferentes profesionales del sector de la restauración y empresas vinculadas al concurso.
El concurso contó con el apoyo del Gremio de Panaderos de las Tierras de Lleida, y la colaboración de las empresas Bioku, pastelería ecológica y de Vinagres Bahía.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats