Segona edició de les Jornades de Carns Naturals de la RibagorçaSegunda edición de las Jornadas de Carnes Naturales de la Ribagorza

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Associació per al desenvolupament de la Ribargorça Romànica va presentar el divendres, dia 27 d’abril, en el restaurant Refectori de la Catedral de Roda d’Isàvena, la segona edició de les Jornades Gastronòmiques de Carns Naturals de la Ribargorça, que se celebraran durant sis caps de setmana des de principis de maig a mig juny, i comptaran amb la participació de 20 restaurants de la comarca que serviran menús elaborats amb carn de be, vedella, poltre o cabrit procedents de la zona de la Ribargorça Romànica.
A la presentació –a la qual van assistir restauradores participants, representants dels ajuntaments de la zona i productors locals– va oferir una degustació dels menús elaborats amb motiu de les Jornades així com d’una mostra de productes agroalimentaris locals, que també estan presents en els menús d’enguany, que serviran també per promocionar els productes de proximitat.
Cal recordar que en la seva primera edició, celebrada l’any passat, va comptar amb la participació d’un total de 21 restaurants que van servir prop de 1.000 menús. A més, l’Associació presenta enguany uns paquets turístics especials organitzats conjuntament pels restaurants adscrits i els allotjaments de la zona, que es comercialitzaran a través de diversos canals. L’objectiu és donar a conèixer la carn de la Ribargorça com a producte de primera qualitat, desestacionalitzar l’oferta turística i augmentar el consum de carn procedent d’explotacions de la comarca. Es tracta, per tant, d’una iniciativa que aglutina diversos sectors, des dels productors fins als distribuïdors, passant pels restauradores de la comarca.La Asociación para el desarrollo de la Ribagorza Románica presentó el viernes, día 27 de abril, en el restaurante Refectorio de la Catedral de Roda de Isábena, la segunda edición de las Jornadas Gastronómicas de Carnes Naturales de la Ribagorza, que se celebrarán durante seis fines de semana desde principios de mayo a mediados de junio, y contarán con la participación de 20 restaurantes de la comarca que servirán menús elaborados con carne de cordero, ternera, potro o cabrito procedentes de la zona de la Ribagorza Románica.
En la presentación -a la que asistieron restauradores participantes, representantes de los ayuntamientos de la zona y productores locales- se ofreció una degustación de los menús elaborados con motivo de las Jornadas, así como de una muestra de productos agroalimentarios locales, que también están presentes en los menús de este año, que servirán también para promocionar los productos de proximidad.
Cabe recordar que en su primera edición, celebrada el año pasado, contó con la participación de un total de 21 restaurantes que sirvieron cerca de 1.000 menús. Además, la Asociación presenta este año unos paquetes turísticos especiales organizados conjuntamente por los restaurantes adscritos y los alojamientos de la zona, que se comercializarán a través de diversos canales. El objetivo es dar a conocer la carne de la Ribagorza como producto de primera calidad, desestacionalizar la oferta turística y aumentar el consumo de carne procedente de explotaciones de la comarca. Se trata, por tanto, de una iniciativa que aglutina diversos sectores, desde los productores hasta los distribuidores, pasando por los restauradores de la comarca.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats