Santi Santamaria apadrina la presentació del grup All CuinersSanti Santamaria apadrina la presentación del grupo All Cuiners

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Santi Santamaria (Racó de Can Fabes) va apadrinar, ahir a la tarda, la presentació a la Seu Vella de la nova associació de cuiners lleidatans All Cuiners. Aquest grup de professionals neix com una entitat oberta a tots els professionals de la cuina amb un mínim de tres anys d’exercici i 20 anys d’edat. Tot i que compten amb la col·laboració de la Federació d’Hostaleria (que ha cedit les seves instal·lacions per a les seves reunions), el nou col·lectiu és independent d’aquesta associació d’empresaris d’hostaleria.
El president d’All Cuiners és Andreu Bosch (restaurant Nova Cabanya) i entre els objectius prioritaris de l’entitat trobem la formació i reciclatge mitjançant cursos formatius, trobades, sortides tècniques, mostres gastronòmiques; i la promoció de la gastronomia lleidatana. Així com també la creació vincles socials i professionals amb la resta d’associacions relacionades de Catalunya i Espanya.
La nova associació també aposta per adquirir “un compromís en tots els aspectes derivats de la nostra activitat, tant pel que fa referència al medi ambient com a l’ètica professional”.
La Diputació de Lleida va col·laborar especialment en la presentació.Santi Santamaria (Racó de Can Fabes) apadrinó, ayer por la tarde, la presentación en la Seu Vella de la nueva asociación de cocineros leridanos All Cuiners. Este grupo de profesionales nace como una entidad abierta a todos los profesionales de la cocina con un mínimo de tres años de ejercicio y 20 años de edad. A pesar de que cuentan con la colaboración de la Federación de Hostelería (que ha cedido sus instalaciones para sus reuniones), el nuevo colectivo es independiente de esta asociación de empresarios de hostelería.
El presidente de All Cuiners es Andreu Bosch (restaurant Nova Cabanya) y entre los objetivos prioritarios de la entidad encontramos la formación y reciclaje mediante cursos formativos, encuentros, salidas técnicas, muestras gastronómicas; y la promoción de la gastronomía leridana. Así como también la creación vínculos sociales y profesionales con el resto de asociaciones relacionadas de Cataluña y España.
La nueva asociación también apuesta para adquirir “un compromiso en todos los aspectos derivados de nuestra actividad, tanto por el que hace referencia al medio ambiente como la ética profesional”.
La Diputación de Lleida colaboró especialmente en la presentación.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats