Regina Santamaria presenta la Mostra de l’Alta RibargorçaRegina Santamaria presenta la Mostra de l’Alta Ribargorça

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Regina Santamaria, filla del prestigiós cuiner Santi Santamaria i propietària de dos restaurants a Madrid i Shangai donarà el tret de sortida de les 19es Jornades Gastronòmiques de l’Alta Ribagorça que s’iniciaran el cap de setmana de l’11 al 13 d’octubre.
L’acte de presentació, col·loqui i degustació se celebrarà el proper divendres dia 4 d’octubre a les 18 hores a la sala de plens del Consell Comarcal, on es realitzarà una xerrada sobre la cuina de muntanya i la cuina amb bolets.
D’aquesta manera, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça donarà el tret de sortida a les 19es Jornades Gastronòmiques del Bolet que se celebraran durant tot el mes d’octubre a la comarca pirinenca.
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça, en les quals enguany participaran 12 restaurants, són les més importants que es realitzen a Catalunya pel que fa al nombre de menús servits i, segons Josep Lluis Farrero, “esperem poder arribar aquest any als 1.700 comensals, sobretot després de l’augment (en el número de) menús respecte al 2011”. Regina Santamaria, hija del prestigioso cocinero Santi Santamaria y propietaria de dos restaurantes en Madrid y Shangai dará el disparo de salida de las decimonovenas Jornadas Gastronómicas de la Alta Ribagorça que se iniciarán el fin de semana del 11 al 13 de octubre .
El acto de presentación, coloquio y degustación se celebrará el próximo viernes día 4 de octubre a las 18 horas en la sala de plenos del Consejo Comarcal, donde se realizará una charla sobre la cocina de montaña y la cocina con setas.
De esta manera, el Consejo Comarcal de la Alta Ribagorça dará el disparo de salida a las 19as Jornadas Gastronómicas de la Seta que se celebrarán durante todo el mes de octubre en la comarca pirenaica.
Las Jornadas Gastronómicas de la Seta en la Alta Ribagorça, en las que este año participarán 12 restaurantes, son las más importantes que se realizan en Cataluña con respecto al número de menús servidos y, según José Luis Farrero, “esperamos poder alcanzar este año los 1.700 comensales, sobre todo tras el aumento (en el número de) menús respecto al 2011 “.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats