Raül Bobet presenta els seus vins del Pirineu del Castell d’Encus a L’Espurna

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

221124_Maridatge_RaulBobet_LEspurna

Dins el cicle de sopars de maridatge que programa la Ruta del Vi de Lleida

L’enòleg i propietari de Castell d’Encus, Raül Bobet, va presentar ahir dijous, dia 24 de novembre, els seus vins de Pirineu al restaurant L’Espurna en el marc de programa de sopars de maridatge de la Ruta del Vi de Lleida. Avui divendres, dia 25 de novembre, El Celler de Montsonís amb Castell del Remei; Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues amb Tomàs Cusiné; La Solana de Foradada amb Petit Duran; i el Restaurant el Llac de Cellers amb Costers del Sió, protagonitzaran els maridatges amb els quals es tancarà aquesta campanya.

El restaurant Celler del Roser de Lleida i el Celler de Sanui va obrir aquest cicle el divendres, dia 18 de novembre; mentre que, el dissabte, dia 19, va ser el torn del restaurant Cal Menut de Belianes que va casar la seva cuina amb els vins de Vinya els Vilars.

Set cellers i set restaurants de la Ruta del Vi de Lleida – DO Costers del Segre han programat per a la segona quinzena de novembre una nova edició dels sopars maridats. Una activitat en la qual els cuiners ofereixen propostes gastronòmiques segons els vins dels cellers participants per obtenir les millors harmonies possibles entre el menjar i el beure. La Ruta del Vi de Lleida organitza aquesta promoció amb la col·laboració de Turisme de Lleida de l’Ajuntament de Lleida.

Amb aquesta campanya, la Ruta del Vi de Lleida pretén donar a conèixer els restauradors i cellers que participen en aquesta associació enoturística i ampliar la cultura enogastronòmica de la clienta de manera experiencial.

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats