El Xup Xup Solidari recapta 9.500 euros a benefici d’Arrels

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

XUPXUP22

El Xup Xup Solidari va congregar ahir al vespre 220 persones amb una recaptació de 9.500 euros a benefici d’Arrels- Sant Ignasi. Les societats gastronòmiques de Lleida Els Amics del BacallàEl Cauet del SegriàGastroBacus i Lo Tall, juntament amb l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida) i BO de Shalom van organitzar la tretzena edició del Xup Xup Solidari a La Llotja de Lleida. Així, torna el format original de sopar amb què va néixer aquesta iniciativa fa tretze anys i que, a causa de la pandèmia de la Covid-19, es va haver de reconvertir en venda de lots solidaris en les seves dues darreres edicions. 

El menú del Xup Xup Solidari va constar d’uns aperitius de benvinguda, i a taula hi va haver un entrant, plat principal i postres. Pel que fa als aperitius de benvinguda, es van servir “Esqueixada de bacallà”, elaborada pels Amics del Bacallà; “Coca de ceba” del Cauet del Segrià; “Paté de campanya”, de Lo Tall i “Quiche Lorraine” de Bo de Shalom. Un cop a taula, se es va oferir un menú elaborat pels alumnes de l’Eschotur que va consistir en un entrant de “Trinxat de col i patata, amb botifarra negra i la seva rosta de cansalada”. Tot seguit, com a plat principal, es va degustar “Estofat de vedella al vi negre, amb bolets i les seves verdures” i, per cloure, unes postres de “Pastís de formatge”. Per beure es va poder triar entre cervesa, vins, cava, aigua mineral i hi va haver, a més, pans artesans fets pels alumnes de l’Eschotur.

El Xup Xup Solidari no seria possible sense la col·laboració de diferents empreses i entitats com Alemany, Batalla Cafès, bonÀrea, Codi 0, Oli de Juncosa de Les Garrigues, Cadí, Raimat, Castillo de Monesma, Fruits de Ponent, LaGravera, Lloguers Sarri, Sanui Fruits, Mahou San Miguel i Plusfresc. Com a entitats hi participen La Torxa, Como Pomona, Castell de Raymat, Missatges, Gestió de Comunicació i Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll).

A més, hi ha la possibilitat de fer donatius a través d’una Fila 0 al compte del BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951 o al compte de CaixaBank ES92 2100 0004 44 0201160985. Finalment, es pot fer un Bizum al 33638.

FUNDACIÓ SANT IGNASI DE LOIOLA

Els programes “arrels” tenen com a objectiu atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social a Lleida i promoure un procés de canvi personal i creixement que els permeti assolir una bona integració social. Així, les persones sense llar, amb addiccions, amb carències greus… reben suport i acompanyament per sortir de la situació en què es troben. 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats