Raimat, premiat als Spain Awards 2012Raimat, premiado en los Spain Awards 2012

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Raimat ha estat guardonat a finals de setembre en Londres al Wines From Spain Awards 2012. Així, Castell de Raimat Xarel·lo Chardonnay 2011 ha estat valorat entre els millors vins blancs espanyols comercialitzats en el Regne Unit.
El jurat que estava format per un equip de 17 membres presidits per Tim Atkin MW (Master of Wines), va tenir oportunitat de tastar 903 vins (nombre rècord de participació) procedents de més de 60 denominacions d’origen i indicacions geogràfiques protegides de tota Espanya. En total s’han escollit 110 vins guanyadors dels quals 19 són “Champion wines”.Raimat ha sido galardonado a finales de septiembre en Londres en el Wines From Spain Awards 2012. Así, Castell de Raimat Xarel·lo Chardonnay 2011 ha sido valorado entre los mejores vinos blancos españoles comercializados en el Reino Unido.
El jurado que estaba formado por un equipo de 17 miembros presididos por Tim Atkin MW (Master of Wines), tuvo oportunidad de probar 903 vinos (número récord de participación) procedentes de más de 60 denominaciones de origen e indicaciones geográficas protegidas de toda España. En total se han escogido 110 vinos ganadores de los cuales 19 son “Champion wines”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats