Presentacions de Clos Pons i Raimat a la Mostra de Vins i Caves

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

150917n2Els cellers lleidatans Clos Pons i Raimat organitzen dues presentacions dels seus vins en la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que se celebra entre aquest dissabte, dia 19 de setembre, i dijous, dia 24 de setembre, al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Els cellers DO Costers del Segre, Castell del Remei, Cérvoles i Mas Blanch i Jové, també participen en la mostra.

Torrons Vincens d’Agramunt, Formatges Camps del Palau d’Anglesola i els formatges Tros de Sort del Pallars Sobirà, completen la participació lleidatana en una mostra que reunirà 81 cellers de les 12 denominacions d’origen del vi català, i està organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi).
A aquesta gran oferta vinícola, l’organització de la Mostra suma una altra oferta, l’alimentària, que acompanya el tast amb una proposta de productes de proximitat, entre els quals, a més dels embotits, conserves de peix, torrons i coques dolces i salades, destaquen els formatges artesans d’elaboradors de l’Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatges Artesans (Acrefa). A més, la col·laboració entre l’organització de la Mostra i Turisme de Catalunya permetrà que els visitants coneguin l’oferta enoturística del nostre país.
Les dues sales de tast habilitades al recinte de la Mostra acolliran un programa de presentacions i tasts que permetran al visitant aprendre i aprofundir en el coneixement de vi i en la cultura que l’envolta. Raimat organitza un tast el dissabte, dia 19 de setembre a les 18 hores; mentre que Clos Pons ha programat la seva presentació pel dilluns, dia 21 de setembre a les 17 hores.
A més, entre les propostes destacables, es troba el tast de copes de l’empresa Riedel, col·laboradora de la Mostra, i que vol difondre la importància de la copa en el missatge que conté cada vi.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats