[:ca]Premi a Torres per Varietats Ancestrals[:es]Premio a Torres por Variedades Ancestrales[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

TORRES_300ppp_JPG_TREMP

[:ca]La Guia de vins Gurmets va aprofitar el marc del Saló Gurmet per lliurar els premis atorgats pels usuaris de la guia. Miquel i Mireia Torres van rebre el premi especial (ex aequo) per la constant recuperació de varietats de raïm ancestrals. Pirene, Gonfaus i Moneu són tres de les varietats ancestrals prefil·loxèriques que Torres cultiva a Lleida en les finques de l’Aranyó (Les Borges Blanques) i Sant Miquel (Tremp).

La Pirene és una varietat negra plantada a la finca que la família Torres té a Tremp, a 950 metres d’altitud. És un raïm molt colorant, amb un alt nivell de tanins. Mostra molta fruita vermella, amb un toc mineral i especiat.

[:es]La Guía de vinos Gourmets aprovechó el marco del Salón Gourmet para entregar los premios otorgados por los usuarios de la guía. Miguel y Mireia Torres recibieron el premio especial (ex aequo) por la constante recuperación de variedades de uva ancestrales. Pirene, Gonfaus y Moneu son tres de las variedades ancestrales prefiloxericas que Torres cultiva en Lleida en las fincas de Aranyó (Les Borges Blanques) y San Miguel (Tremp).

La Pirene es una variedad negra plantada en la finca que la familia Torres tiene en Tremp, a 950 metros de altitud. Es una uva muy colorante, con un alto nivel de taninos. Muestra mucha fruta roja, con un toque mineral y especiado.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats