PORCPASSIÓ, cuina de territori tradicional, creativa i d’autor als fogons de 45 restaurants de Lleida i província

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

Porcpassió_comopomona_rafagimena

Durant tot el mes de novembre, el porc es homenatjat com un dels productes més autèntics i populars de la gastronomia de Lleida

A partir del proper dilluns, 1 de novembre, torna la mostra gastronòmica PORCPASSIÓ organitzada per Hostaleria de Lleida. Arriba a la seva 9ª edició comptant amb la participació de 45 bars, restaurants i hotels de Lleida i província que han elaborat un ampli ventall de plats i menús amb el millor de les carns porcines, des del morro fins la cua. PORPCASSIÓ reivindica la importància gastronòmica del porc als fogons lleidatans no només des d’un punt de vist local, sinó també cultural i sostenible de la terra, de la matèria prima i dels productors.

La cuina del porc de sempre, com mai. Els foodies i apassionats de la bona taula poden gaudir del talent i tècniques culinàries de l’acurada selecció  de plats per part dels xefs participants que encapçalen aquesta festa d’exaltació al bon porc. PORCPASSIÓ és producte, coneixement, tècnica, artesania, tradició  i avantguarda.

Els establiments participants a Lleida ciutat són Bar Bodega El Barri, Bellera, Brasa d’Or, Brito’s Casual Bar, Cafeteria Sebas, Cal Nenet, Cantamanyanes, Click Menú, Creperia Flash, De Tapas, Des-Tapa’t Casual Food, El Celler del Roser, El Galeó, En Família, Galindo, La Carbonera, La Cuina de Martín, La Mina, Llobregat, Merxe’s Mil Sabors, NH Pirineos, Petit Català, Qr Cafè, Saroa Restaurant, Tosca, Tucuman, Aimia, El Portón, El Tarao, La Masia i Manicomio.

PROVÍNCIA DE LLEIDA: Artapa 1224-Gastrobar, Cal Pintor, Cal Respir, Cal Xirricló, Can Peixan, Fonda Farré, Font del Genil, Hostal Jaumet, Hostal Vall d’Àneu, Ideal, Krostó, La Bicicleta, La Boscana i Lo Ponts.

L’oferta de cada establiment així com el  nom del restaurant, horaris i ubicació es troben a la pàgina web www.gastronomiadelleida.com/porcpassió inclosa a la Guia online Gastronomia de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats