Porc amb Marca QCerdo con Marca Q

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La carn de porc emparada sota aquest distintiu prové d’animals procedents de les races Duroc, Large White, Landrace, Blanc Belga, Pietrain i Hamshire. El percentatge total d’intervenció de les races Blanc Belga i Pietrain en la formació del producte final ha de ser inferior al 30%.
Els animals destinats a la Marca Q han de procedir exclusivament de programes de producció en cicle tancat que incloguin la granja de naixement dels garrins i les granges d’engreix.
Les fórmules del pinso s’hauran de notificar al Servei de Producció Ramadera del DARP i, en la seva elaboració, s’utilitzaran matèries primeres de qualitat que no presentin cap tipus de deteriorament ni alteració organolèptica o de composició; el seu emmagatzematge ha de ser, en tot moment, el més adequat.
La carne de cerdo amparada bajo este distintivo proviene de animales procedentes de las razas Duroc, Large White, Landrace, Blanco Belga, Pietrain y Hamshire. El porcentaje total de intervención de las razas Blanco Belga y Pietrain en la formación del producto final tiene que ser inferior al 30%.
Los animales destinados a la Marca Q tienen que proceder exclusivamente de programas de producción en ciclo cerrado que incluyan la granja de nacimiento de los lechones y las granjas de engorde.
Las fórmulas del pienso se tendrán que notificar al Servicio de Producción Ganadera del DARP y, en su elaboración, se utilizarán materias primeras de calidad que no presenten ningún tipo de deterioro ni alteración organoléptica o de composición; su almacenamiento tiene que ser, en todo momento, el más adecuado.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats