Poma rostida amb escalivada i formatge de cabraManzana asada con escalivada y queso de cabra

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients per a 4 persones: 4 pomes golden, 200g de pebrots vermells escalivats, 200g d’albergínies escalivades, 160g de formatge de cabra, oli, sal.

Preparació: Pelem les pomes i les tallem per la meitat. Després les engreixinem amb una mica d’oli d’oliva i les posem al forn a 200ºC durant 15 minuts.Tot seguit tallem l’escalivada a quadradets de 5mm i l’amanim amb oli i sal. Finalment, tallem el formatge de cabra d’1cm de gruix. Per emplatar col·loquem la poma al fons del plat fent la forma de roseta. A sobre hi posem un anell de 6 cm que omplirem amb l’escalivada. A d’alt de tot hi col·loquem el formatge de cabra. A continuació, ho posem a gratinar al forn. Un cop gratinat, retirem l’anell i ja tenim el plat llest.

Recepta elaborada per:

Restaurant Mas dels Arcs
Ctra. Lleida Puigcerdà, km.8,3
25690 Vilanova de la Barca
Tel. 973 190 047
www.masdelsarcs.comIngredientes para 4 personas: 4 manzanas golden, 200g de pimientos rojos asados, 200g de berenjenas asadas, 160g de queso de cabra, aceite, sal.

Preparación: Pelamos las manzanas y las cortamos por la mitad. Después las engrasamos con un poco de aceite de oliva y las ponemos al horno a 200ºC durante 15 minutos. A continuación cortamos la verdura asada a cuadraditos de 5mm y lo aliñamos con aceite y sal. Finalmente, cortamos el queso de cabra de 1cm de grueso. Para emplatar colocamos la manzana en el fondo del plato haciendo la forma de roseta. Encima ponemos un anillo de 6 cm que llenaremos con la verdura asada. Encima de todo colocamos el queso de cabra. A continuación, lo ponemos a gratinar al horno. Una vez gratinado, retiramos el anillo y ya tenemos el plato listo.

Receta elaborada por:

Restaurante Mas dels Arcs
Ctra. Lleida Puigcerdà, km.8,3
25690 Vilanova de la Barca
Tel. 973 190 047
www.masdelsarcs.com

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats