Oscar Luzón guanya el Joves Cuiners Àngel MoncusíOscar Luzón gana el Joves Cuiners Àngel Moncusí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El garrò de porc i la fruita de Lleida van ser els ingredients protagonistes del XXIV Corcurs de Joves Cuiners Àngel Mocusí que va acollir ahir l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. Oscar Luzón, del restaurant Gabs de Talarn, ha estat el guanyador d’aquesta edició amb les seves creacions braó de porc caramelitzat amb puré de carabassa fumada i arròs al curri, i caneló de poma al forn amb xocolata blanca i vainilla, per les postres. El segon premi ha estat per Jordi Vidal, del restaurant Cal Rotés, de Linyola, amb la presentació de llescat de garró de porc amb patata fumada, pera i caragols, i amb fusió de poma de Lleida, galeta i cafè de postres. El millor treball de cuina ha estat per Salvador Travalón, del restaurant Ferreruela, de Lleida.Els altres participants van ser Ramon Tudela (Bonum restaurant, Lleida); Jordi Pané (Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida); Oriol Taribó (Hostal Montaña, Alins); Hector Padilla (Cocou restaurant, Tàrrega); Roger Vilaró (restaurant Genial, Lleida); Oriol López (Escola Joviat, Manresa); i Genís Costa (restaurant Aimia, Lleida).

La Federació d’Hostaleria de Lleida, juntament amb l’Escola d’Hoteleria i l’Associació Lleidatana de Cuiners, organitza aquest premi. El concurs es desenvolupà a l’Escola d’Hoteleria i estava dirigit a tots els joves cuiners lleidatans de fins a 28 anys. En aquesta ocasió, el jurat tècnic va estar integrat per Martín Lippo, xef consultor, i Juan Bautista Agreda, xef executiu Grup Areas; el jurat degustador per Jordi Esteve (restaurant Nectarí, Barcelona); Victor Trochi (restaurant Les Magnolies, Arbúcies), i Gerard Balasch (restaurant Ferreruela, Lleida). Tots ells professionals de reconegut prestigi que compartiran els seus coneixements amb els joves cuiners participants.El lechón de cerdo y la fruta de Lleida fueron los ingredientes protagonistas del XXIV Corcurs de Jóvenes Cocineros Ángel Mocusí que acogió ayer la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida. Oscar Luzón, del restaurante Gabs de Talarn, ha sido el ganador de esta edición con sus creaciones lacón caramelizado con puré de calabaza ahumada y arroz al curry, y canelón de manzana al horno con chocolate blanco y vainilla, para el postre . El segundo premio ha sido para Jordi Vidal, del restaurante Cal Rotés, de Linyola, con la presentación de loncheado de codillo de cerdo con patata ahumada, pera y caracoles, y con fusión de manzana de Lérida, galleta y café de postre. El mejor trabajo de cocina ha sido para Salvador Travalón, del restaurante Ferreruela, de Lleida. Los otros participantes fueron Ramon Tudela (Bonum restaurant, Lleida), Jordi Pané (Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida); Oriol Táriba (Hostal Montaña, Alins); Hector Padilla (Cocou restaurante, Tàrrega); Roger Vilaró (restaurante Genial, Lleida); Oriol López (Escuela Joviat, Manresa) y Genís Costa (restaurante Aimia, Lleida).

La Federación de Hostelería de Lleida, junto con la Escuela de Hostelería y la Asociación Lleidatana de Cocineros, organiza este premio. El concurso se desarrolló en la Escuela de Hostelería y estaba dirigido a todos los jóvenes cocineros leridanos de hasta 28 años. En esta ocasión, el jurado técnico estuvo integrado por Martín Lippi, chef consultor, y Juan Bautista Agreda, chef ejecutivo Grupo Areas, el jurado degustador por Jordi Esteve (restaurante néctares, Barcelona); Victor Trochi (restaurante Les magnolias, Arbúcies), y Gerard Balasch (restaurante Ferreruela, Lleida). Todos ellos profesionales de reconocido prestigio que compartirán sus conocimientos con los jóvenes cocineros participantes.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats