Nova edició de La Diada de l’HostaleriaNueva edición de El Día de la Hostelería

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació d’Hostaleria de Lleida organitzarà la seva tradicional Diada el proper dilluns, 27 d’abril, una de les cites més esperades de l’any pel conjunt de l’hostaleria de Lleida. En aquest sentit, segons expliquen els organitzadors, “la Federació tornarà a fer un esforç de gestió i d’imaginació per poder oferir un atractiu i merescut programa de festes a tots els presents”.
Entre altres apartats del programa d’aquesta 12a edició de la Diada, destaca la celebració del VI campionat de Golf de la Federació d’Hostaleria de Lleida “Memorial Albert Inglada” (obert a empresaris i treballadors d’empreses associades i col·laboradors) el XII concurs de Joves Cambrers i la gran Nit de Festa.La Federación de Hostelería de Lleida organizará su tradicional Fiesta el próximo lunes, 27 de abril, una de las citas más esperadas del año por el conjunto de la hostelería de Lleida. En este sentido, según explican los organizadores, “la Federación volverá a hacer un esfuerzo de gestión y de imaginación para poder ofrecer un atractivo y merecido programa de fiestas a todos los presentes”.
Entre otros apartados del programa de esta 12a edición de la Fiesta, destaca la celebración del VI campeonato de Golf de la Federación de Hostelería de Lleida “Memorial Albert Inglada” (abierto a empresarios y trabajadores de empresas asociadas y colaboradores), el XII concurso de Jóvenes Camareros y la Gran Noche de Fiesta.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats